Kerstvakantie?

Een bomvolle kerstvakantie was het. De jongens van H-2 hebben zich, onder leiding van de coaches Janine en Maura, 2 dagen lang van hun beste kant laten zien op het KerstVolleybalToernooi in Assen. De meiden van C1 en C2 deden mee aan het Slagroomtaartentoernooi in Annen, waar C1 als 1e eindigde. Op 3 januari deden er maar liefst 5 miniteams mee aan het 2 tegen 2 toernooi van Sudusa-Desto in Assen. Jan en Isa, Ilse en Susan, Serra en Nienke, Luuk en Jort en Laure en Sara hebben allemaal erg leuk en goed gespeeld en vooral veel plezier gehad. Vervolgens waren wij als volleybalvereniging Surf op 4 januari organisator van de Noord Nederland Cup voor damesteams. In sporthal de Kamp werd het publiek getrakteerd op veel mooie wedstrijden en zagen zij VC Sneek uiteindelijk verdiend 1e worden. Tenslotte werd op zaterdag 7 januari in veel sporthallen in Nederland gestreden voor plaatsing in de halve finales van de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen. Het miniteam van Surf, bestaande uit Sira, Paulien, Laure en Sara, won alle wedstrijden en plaatste zich daardoor direct voor de halve finales. De halve finales worden gespeeld op 18 februari. Hieronder nog een aantal foto's van de diverse toernooien. Rest mij nog om iedereen een sportief, gezond en gelukkig 2017 te wensen. 

Volleybalvereniging Surf Vries