Sponsorloop op 28 september

Op donderdag 28 september is er weer een sponsorloop voor de jeugdleden van Surf.

 

Om 18:45 zal op het Sportveld De Fielliettaz Goethart het startschot klinken voor deze jaarlijkse sponsorloop. Ook dit jaar weer starten eerst de B- en A-jeugd die 30 minuten lopen, en een kwartiertje later de mini's en de C jeugd, die 15 minuten lopen. Doel is dat alle spelers gelijktijdig eindigen. Alle spelers worden 28 september uiterlijk om 18:45 op het VAKO-terrein verwacht waar ze zich bij hun begeleiders kunnen melden. Daarna starten we met de sponsorloop. Surf wenst alle hardlopers veel succes met het vinden van sponsoren en namens iedereen die Surf een warm hart toedraagt alvast bedankt voor je inspanning tijdens de sponsorloop! Mocht je nog geen formulier ontvangen hebben of ben je het kwijt geraakt dan kan je het hieronder downloaden.

Download
Sponsorloop Surf 2017 deelnemers formuli
Microsoft Word document 106.0 KB

Volleybalvereniging Surf Vries