Meisjes C1 Kampioen

Afgelopen zaterdag is het Meisjes C1 van volleybalvereniging SURF gelukt om kampioen te worden in de Topklasse! In een volle sporthal de Kamp versloegen de meiden het C1 team van het bekende VC Sneek met een klinkende overwinning: 4-0. Zo is het team, bestaande uit Merle Baalmans, Yoleen Bosma, Emma Bosch, Renique van der Heide, Angeline Hingstman, Laure en Sara Veerman en Paulien Lampe, al 2 wedstrijden voor het einde van de competitie kampioen van het Noorden. Eerder werd in de competitie al gewonnen van grote namen als Sudosa uit Assen en Olhaco uit Hoogeveen. Op 2 juni spelen de meiden samen met nog 3 kampioensteams uit de andere regio’s de eindronde van het Nederlands kampioenschap in Eindhoven. Een superknappe prestatie voor een team uit een klein dorp als Vries!

 

Volleybalvereniging Surf Vries