Meisje C 3e van Nederland!!!

Afgelopen zaterdag zijn de C meiden van Surf 3e van Nederland geworden. Een grootse prestatie van de kleine volleybalvereniging SURF! Omdat de meiden van Surf al kampioen geworden waren van de topklasse regio Noord mochten zij zaterdag meedingen naar de nationale titel. In een zeer spannende wedstrijd om de 3e en 4e plaats wonnen zij met 2-1 van VC Volt uit Cuijk. 1e werd het team van de Krekkers uit Mariaparochie en de 2e plaats was voor Dinto uit Warmenhuizen.

Omdat het niet elk seizoen voorkomt dat een Surf team strijdt om de nationale titel werd een bus gehuurd voor speelsters en supporters. Veel ouders, familie en vrienden hebben de kelen schor geschreeuwd met als gevolg een super knappe 3e plaats. Op de terugweg kregen de coaches en vertrekkende speelsters nog een aandenken aan dit mooie seizoen. 

Volleybalvereniging Surf Vries