Sponsorloop 20 september

Aanstaande donderdag 20 september is de traditionele sponsorloop van en voor de Surf-jeugd. De opbrengst is bestemd voor de Surf-jeugd. De sponsorloop vindt plaats op het VAKO-sportpark. De VAKO-jeugd en de Surf-jeugd lopen tegelijkertijd deze sponsorloop. Om 18.45 klikt het startschot voor de A, B-jeugd. Zij rennen een half uur lang rondjes van 400m. Om 19 uur klinkt het startschot voor de mini’s en de C-jeugd. Zij rennen 15 minuten lang rondjes van 200m. Iedereen eindigt dus om 19.15 uur.

Surf wenst alle hardlopers veel succes met het vinden van sponsors en veel plezier met de sponsorloop. De trainingen tot 19.30 gaan deze avond niet door. Daarna kan er gewoon getraind worden. 

Heb je nog geen formulier? Download deze dan hier:

 

 

Download
Sponsorloop Surf 2018 deelnemers formuli
Microsoft Word document 106.0 KB

Volleybalvereniging Surf Vries