Thuisprogramma 2018-2019

Beste volleyballers van Surf en bezoekers,

 

Het thuisprogramma staat op de site, graag aandacht voor de fluit- en telbeurten. De wedstrijden van MC1 die nu ingepland staan om 16.15 kunnen mogelijk nog verschoven worden naar 17.30, graag de site dus in de gaten houden.

 

Eind augustus is er een mailing uit gegaan voor het volgen van de scheidsrechters test, hieronder nogmaals een herinnering aan die mail en het verzoek om deze test te volgen.

Graag willen wij vanuit het bestuur dat alle (jeugd)leden (vanaf de B jeugd) van de volleybalvereniging Surf digitaal een scheidsrechters test gaan doen zodat straks alle leden een (jeugd)wedstrijd kunnen fluiten. Je kan de test vinden op https://www.volleybalmasterz.nl/ . Wellicht is het leuk om de test samen met je teamgenoten te doen. Het maken van de test kost niet al te veel tijd en vergroot tevens je kennis van de spelregels.

Om de test te kunnen maken moet je eerst een account aanmaken bij de NEVOBO. Dit kan met je relatiecode. Deze staat vermeld op je spelerskaart en kan dus bij je coach worden opgevraagd.

Het is niet de bedoeling om meteen iedereen wedstrijden te laten fluiten. De scheidsrechter coördinator (David Staal) zal er voor zorgen dat (na overleg) per wedstrijd een scheidsrechter wordt aangewezen. Uiteraard zal er, zeker bij de toekomstige jongste scheidsrechters, de nodige begeleiding vanuit de vereniging aanwezig zijn.

Mochten er ouders interesse hebben in het volgens van een scheidsrechters test dan zijn deze uiteraard van harte welkom!!

 

Volleybalvereniging Surf Vries