Minitoernooi in de Kamp 8 dec 2018

Vanmorgen stroomde de Kamp in alle vroegte vol met de jongste volleyballers uit de regio. Op deze zaterdagochtend speelden de mini’s van niveau 3,4 en 5 hun wedstrijden tegen elkaar. Begeleid door hun coaches, aangemoedigd door vele ouders, familieleden en vrienden, zat de sfeer er weer goed in vandaag. Alle wedstrijden werden begeleid door tellers en scheidsrechters vanuit de A,B en C jeugd van Surf. Heel erg bedankt allemaal voor jullie hulp en gezelligheid! En wat was het weer een gezellige drukte. Op alle velden waren mini's druk in de weer en klonken enthousiaste liedjes en yellen om elkaar aan te moedigen. We hebben er weer enorm van genoten om zoveel jonge kinderen zo vrolijk en blij te zien tijdens het volleyballen in Vries!

 

Groetjes de Jeugdcommissie, 

Irma, Jana en Frouke


Volleybalvereniging Surf Vries