Surf in de kerstvakantie

Surfers zitten nooit stil, ook niet in de kerstvakantie. De vakantie werd als vanouds ingeluid met voor de mini's het ouder-kind toernooi en voor de rest van de vereniging met het Kerstballentoernooi. De jongens C en meisjes B2 deden mee aan het kersttoernooi in Annen. Ter voorbereiding op het NOJK (Nederlands kampioenschappen) deed het jongens miniteam van Surf  mee aan het pre nojk toernooi in Leek en werden daar al veelbelovend 1e. Vervolgens vond op 2 januari de Noord Nederland Cup voor damesteams plaats. Veel bezoekers wisten de weg naar sporthal de Kamp weer goed te vinden. Zij zagen daar Zwolle de NNC winnen. Op 5 januari deed Surf met 2 miniteams (jongens en meisjes) mee aan de voorrondes van de Nederlandse Kampioenschappen. De meisjes plaatsten zich net niet voor de volgende ronde. In de kruisfinales verloren zij met 2-1 van Sudosa-Desto uit Assen. De jongens plaatsen zich wel voor de volgende ronde. Zij verloren slechts 1 set op het hele toernooi! Gefeliciteerd jongens. Op naar de finale! Ondertussen is de vakantie al weer voorbij en vanavond starten we weer met de trainingen. Veel succes allemaal in de 2e helft van seizoen 2018-2019.

Volleybalvereniging Surf Vries