5 september Sponsorloop Jeugdteams

Donderdag 5 september, is de traditionele sponsorloop van en voor de Surf-jeugd. De opbrengst is bestemd voor de Surf-jeugd.

De sponsorloop vindt plaats op het VAKO-sportpark. De VAKO-jeugd en de Surf-jeugd lopen tegelijkertijd. Om 18.45 klinkt het startschot. De A en B-jeugd. rennen een half uur lang rondjes van 400m. De mini’s en de C-jeugd rennen 15 minuten lang rondjes van 200m en starten om 19.00 uur. Volgende week dinsdag op de eerste training worden de sponsorloopformulieren uitgedeeld. Het formulier staat ook op de site. Je kan het formulier hieronder downloaden en alvast sponsoren gaan zoeken. Surf wenst alle hardlopers veel succes met het vinden van sponsors en veel plezier met de sponsorloop. De trainingen tot 19.30 gaan deze avond niet door. Daarna kan er gewoon getraind worden. Uiteraard is iedereen welkom om onze jeugd aan te moedigen!

 

Je kan het formulier hier downloaden:

 

Download
Sponsorloop Surf 2019 deelnemers formuli
Adobe Acrobat document 116.5 KB

Volleybalvereniging Surf Vries