RABO bank club support - Steun Surf, stemmen kan vanaf vrijdag!

Vanaf vrijdag 27 september is het voor leden van de Rabobank weer mogelijk om te stemmen op SURF en onze club en specifiek onze jeugd te laten delen in het coöperatieve dividend van de Rabobank.

 

De  coöperatieve Rabobank heeft geen aandeelhouders maar leden. Jaarlijks keert de Rabobank een deel van zijn winst uit aan clubs, stichtingen en verenigingen die mensen samenbrengen. Ben je lid van de Rabobank dan heb je stemrecht en krijg je deze week het stembiljet in e-mail of brievenbus.

 

SURF heeft dit jaar wederom een aanvraag gedaan om te mogen delen in de coöperatieve winst van de Rabobank. Wij willen het spelen van volleybal bij SURF aantrekkelijk maken voor oud en jong. Om dit te kunnen verwezenlijken gaan we de komende seizoenen een aantal (jeugd)leden opleiden als (mini)volleybaltrainer. Hiervoor kunnen we nog best wat geld gebruiken. We hopen daarom op een mooie bijdrage van de Rabobank en ben je lid van de Rabobank en draag je onze vereniging een warm hart toe, stem dan op SURF bij de Rabo ClupSupport.

 

Van 27 september tot en met 11 oktober kun je stemmen. Stem, en stem op SURF!


Volleybalvereniging Surf Vries