Dickens Kerstmarkt Surf 2019

Ook dit jaar staat Surf weer op de Dickens kerstmarkt. We delen de kraam met de Vrijwillige Brandweer Vries, de Brandwondenstichting en restaurant  Bij Fabrizio. Hierbij het rooster van de bemensing van onze kraam op de Dickens Kerstmarkt 2019 te Vries:

 

Opbouw kraam vanaf 10.00 uur: Lineke / Emile / Brandwondenstichting / Brandweer. Kraam moet gereed zijn voor: 13.30 uur; Officiële start is om 14.00 uur.

 

14.00 -  16.00 uur: Emile / Lineke / Inge

16.30 - 18.00 uur: Marionne / Pieter / Marjan

18.00 - 19.30 uur: Irma / Rob / Janny

19.30-20.30 uur: Rianne / Emile; Officiële einde is om 20.30 uur 

 

Afruimen kraam 20.30 – 21.00: Emile/Rianne / Brandwondenstichting / Brandweer. Onze kraam van 6 meter delen wij met de Vrijwillige Brandweer Vries, Brandwondenstichting en restaurant Bij Fabrizio. Onze kraam staat voor Bij Fabrizio waar we, voor de verkoop, koffie en thee zetten met onze eigen spullen. Ook kunnen we als kraambezetting gebruikmaken van het toilet van het restaurant. Fabrizio levert pizzapunten die wij als Surf verkopen, daarnaast verkopen wij ook onze eigen tompoezen met het logo van Surf hierop. Voor de Brandwondenstichting staat Feikje Veen in de kraam en voor de Brandweer Bert Rozema met nog een collega, uiteraard ondersteunen we elkaar in onze gemeenschappelijke kraam. Over de verkoopprijzen informeren we jullie op de dag zelf. Kleed je warm aan het kan koud worden brr.

 

Volleybalvereniging Surf Vries