De kerstmarkt van woensdag 11 december

Het eerste wapenfeit van onze kersverse voorzitter is niet zonder slag of stoot verlopen. Met volle overgave was Emile samen met By Fabrizio, Brandweer Vries en de Brandwondenstichting aan dit karwei, waar hij zich spontaan voor had aangemeld, begonnen. Natuurlijk met aan zijn rechterzijde Inge. Hadden ze goed en wel de kraam ingericht, torpedeerde een onverlaat met een busje de gehele kraam. Toen zonk Emile de moed in de schoenen. De man die nooit kwaad wordt, verzuchtte: 'Waar ben ik aan begonnen hier in Vries.' Gelukkig kikkerde het paar weer op na een stamppotje in huize Heuvelman. De kerstmarkt is mede dankzij de pizzapunten, wat heet, van Fabrizio een succes geworden. Deze samenwerking is zeker voor herhaling vatbaar.

We danken de vele medewerkers voor hun inzet. En mochten er goeie ideeën voor het volgend jaar opborrelen, dan noteren we ze graag.

Volleybalvereniging Surf Vries