2019 afgesloten met vuurwerkvolleybal

De traditionele Surf oudejaartoernooien van de mini's en de senioren/jeugd zijn zoals gebruikelijk weer oergezellig verlopen.

De vaders en moeders van de mini's waren in groten getale op dit festijn op dinsdag 17 december afgekomen. Ze kregen een fixe warming-up van trainster Jana. Met grote bezieling wierp zij zich in de strijd om de wedstrijden, die stonden te wachten, in goede banen te leiden. En ze slaagde met vlag en wimpel. Als beloning voor het meedoen lag er een grote zak spekjes op de tribune te wachten. Menig toeschouwer deed stiekem een greep in deze zak. Het trainingsuur vloog om. Het is elk jaar weer een genot om te zien hoe de jongste volleyballers met de ouders er een dierbaar uurtje van maken.

Dat brengt ons meteen naar het kerstballentoernooi een paar dagen later op 19 december. 30 Surfers traden tegen elkaar in het strijdperk. Een beetje een tegenvaller deze opkomst, maar daar laat Eric niets van merken. Binnen enkele minuten weet hij iedereen een plekje te bezorgen in een gemêleerd team. Dit onderlinge toernooi is uitgebreid met een pubquiz in de kantine. Dus vervelen hoeft niemand zich. De vragen waren weer pittig vooral voor de jeugd. Maar daar hebben we wat op gevonden; de volgende editie, de Surf-uit wordt verzorgd door .... de jeugd zelf! Hulde! En zo nam iedereen tevreden afscheid van elkaar om in 2020 weer vrolijk en sportief de draad weer op te pakken.

 

Lineke Heuvelman

met dank aan Jacoline Fekkes voor de foto's

Volleybalvereniging Surf Vries