Tot en met 31 maart geen volleybalwedstrijden en trainingen

Beste SURF-leden,

Gisteren 12 maart 2020 is er een persbijeenkomst geweest van onze regering inzake het tegengaan van de verdere verspreiding van het Coronavirus in Nederland.

 

Naar aanleiding van deze bijeenkomst is met betrekking tot sportactiviteiten door de NEVOBO medegedeeld dat alle wedstrijden in heel Nederland t/m 31 maart 2020 worden afgelast. Deze maatregel gaat per direct in en geldt voor alle senioren, recreanten, zitvolleybal, beker, Jeugd A t/m C en CMV wedstrijden.

 

Het kabinet heeft voor heel Nederland ook opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep wordt door het NOC*NSF ondersteund door de Nederlandse sport op te roepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, vergaderingen en vieringen ook af te lasten.

 

Uiteraard volgt het bestuur het beleid hierin en dit betekent dat met ingang van donderdagavond 12 maart  2020 alle volleybalactiviteiten zijn gestaakt. We houden jullie uiteraard op de hoogte over het verdere verloop van deze uiterst vervelende zaak en hoe te handelen vanaf 1 april 2020.

 

Namens het Bestuur,

 

Emile W. Dres, voorzitter

Volleybalvereniging Surf Vries