Surf Meiden B1 kampioen!

De toppers van Surf Meiden B1 maakten zich donderdag 12 mei op voor hun kampioenswedstrijd, uit tegen de Meeuwen in Zuidhorn. Helaas zonder hun steun en toe verlaten Merle en Johanna, door examens en werk konden zij ze helaas niet de ondersteuning geven. (Bij deze ook een groot applaus voor beide dames voor hun ondersteuning!)

Om 18.30 uur werd het startsein gegeven voor deze, eigenlijk niet meer spannende wedstrijd, want onze dames waren al overtuigend kampioen! Maar het zou toch jammer zijn om deze wedstrijd nog weg te geven, dus de wil om te winnen was er bij de dames zeker.

 

Het was een spannende wedstrijd, de dames van de Meeuwen gaven zich niet zomaar gewonnen al doen de set uitslagen anders vermoeden 15-25, 12-25, 16-25,17-25. Daar waar de meiden bij de 2de set nog aan de, aan de kant zittende ouders meedeelden dat ze niet zo hard aan de kant hun levensverhaal moeten vertellen, wilden ze graag bij aanvang van de 4de set wel dat er wat gejuicht en gefloten werd, op de door Ina geregelde fluitjes die helaas niet het gewenste volume behaalden, die werd uiteindelijk gecompenseerd door leuke mondgeluiden (haha). 

Bij het laatste punt, stormden de wissels het veld in en werd er in een kringetje gejuicht en gesprongen een mooi kippenvel moment. ONZE MEIDEN KAMPIOEN. Wat zijn ze gegroeid in het afgelopen jaar, in alles. Een mooi team, geen gedoe, hecht, gezellig en wat kunnen ze volleyballen.

 


Dinsdag ontvingen ze hun welverdiende medaille en een lekker taartje.

 

Gefeliciteerd Surf MB1 namens alle ouders!

 

Volleybalvereniging Surf Vries