Surf volleybal dames recreanten zijn Kampioen!

Woensdag 11 mei stond de laatste wedstrijd op het programma voor Surf dames 2 recreanten. Deze vond plaatst in  de Olympushal te Assen. Op de tribune zat een leuk clubje supporters, om de dames toe te juichen naar de overwinning

 

De wedstrijd begon helaas niet zo fijn, want één van onze spelers blesseerde zich en moest het veld helaas verlaten. Gelukkig waren er 7 dames en konden we verder met 6 dames in het veld.  We herpakten ons en de eerste set werd gewonnen met 8-25. Daarna waren we heerlijk op dreef en lieten we ons niet van de wijs brengen. Uit eindelijk werden alle sets met een duidelijke overwinning gewonnen. Het feestje kon gevierd worden,  we zijn KAMPIOEN!

 


De weg naar dit kampioenschap was bijzonder. In september begon de competitie, die in december werd stil gelegd vanwege corona. In februari werden het trainen en de wedstrijden weer opgepakt. Door dit alles moesten er behoorlijk wat wedstrijden ingehaald worden. Een aantal spelers kampten met blessures. De vraag was: Hoe gaan we dit allemaal oplossen? Met een mix van beide recreanten teams gingen we met elkaar ervoor om de wedstrijden  tot een goed eind te brengen.

 Na paar wedstrijden te hebben gespeeld bleek dat Surf 1 recreanten team op degraderen stond, terwijl de andere dames van Surf recreanten 2 op het punt stond kampioen te worden in dezelfde klasse. Samen hebben de dames er met elkaar voor gestreden, recreanten Surf 1 heeft zich enorm terug gevochten is 3de geworden en blijft 3de klasse spelen. Surf 2 heeft door tegen Sudosa Desto  te winnen het kampioenschap binnen gesleept en gaat volgend jaar 2de klasse spelen.

 


We zijn er als recreanten erg trots op dat we dit met elkaar hebben weten te bereiken.  Mocht je na het lezen denken bij zulke enthousiaste, actieve, gezellige dames wil ik mij ook wel aansluiten, we trainen op donderdagavond van 19.30-21.00. Kom gezellig een balletje mee slaan.

 

Volleybalvereniging Surf Vries