Aanwijzing scheidsrechters thuiswedstrijden

Beste leden,


Vanaf dit jaar zal de aanwijzing van scheidsrechters om te fluiten per team gebeuren. Aanvoerders, betrokken coaches en trainers zijn gezamenlijk verantwoordelijk dat er steeds een scheidsrechter aanwezig is. Dit geldt niet voor de C- en B-jeugd, de overige teams worden geacht dit binnen het team op te lossen. Voor de planning zie het kopje "Thuiswedstrijden". Mocht er onverhoopt niemand binnen een team kunnen fluiten (lijkt onwaarschijnlijk), dan graag contact opnemen met de scheidsrechters coördinator (David Staal). Advies is ook dat iedereen (voor zover nog niet behaald), het spelregelbewijs haalt, zodat het fluiten niet op een paar spelers aankomt. Heb je hier vragen over dan kan dat ook via de scheidsrechters coördinator.


Wij rekenen op ieders medewerking, dank!

 

Volleybalvereniging Surf Vries