Mededeling inzake 1e termijn contributie 2019-2020

Beste Surf leden,

Vandaag is er een bericht verstuurd inzake de contributie inning. Hierin staat per abuis vermeld dat het bedrag op 28 maart zal worden geïncasseerd. Dit moet echter 17 oktober 2019 zijn. Excuses voor de onduidelijkheid.

RABO bank club support - Steun Surf, stemmen kan vanaf vrijdag!

Vanaf vrijdag 27 september is het voor leden van de Rabobank weer mogelijk om te stemmen op SURF en onze club en specifiek onze jeugd te laten delen in het coöperatieve dividend van de Rabobank.

 

De  coöperatieve Rabobank heeft geen aandeelhouders maar leden. Jaarlijks keert de Rabobank een deel van zijn winst uit aan clubs, stichtingen en verenigingen die mensen samenbrengen. Ben je lid van de Rabobank dan heb je stemrecht en krijg je deze week het stembiljet in e-mail of brievenbus.

 

SURF heeft dit jaar wederom een aanvraag gedaan om te mogen delen in de coöperatieve winst van de Rabobank. Wij willen het spelen van volleybal bij SURF aantrekkelijk maken voor oud en jong. Om dit te kunnen verwezenlijken gaan we de komende seizoenen een aantal (jeugd)leden opleiden als (mini)volleybaltrainer. Hiervoor kunnen we nog best wat geld gebruiken. We hopen daarom op een mooie bijdrage van de Rabobank en ben je lid van de Rabobank en draag je onze vereniging een warm hart toe, stem dan op SURF bij de Rabo ClupSupport.

 

Van 27 september tot en met 11 oktober kun je stemmen. Stem, en stem op SURF!


Thuisspeelschema eerst helft competitie bekend

Beste Surf leden,

 

Onder het kopje "Thuiswedstrijden" is het schema voor de eerste helft van het nieuwe seizoen geplaatst. Graag aandacht hiervoor zodat je weet wanneer je moet fluiten of tellen.

Surf is weer Los!

Terwijl de mussen bijna dood van het dak vallen, gaat het volleybal weer van start. Heet of koud, het kan de Surfers niet deren. Op dinsdag 27 augustus zijn ze in groten getale op de eerste training afgekomen. De mini's beten het spits af onder leiding van trainster Jana van  Gelder. Dol enthousiast stroomden de jongsten onder de volleyballers de Kamp binnen. Daar werden ze tot hun verrassing ook nog eens getrakteerd op vers fruit, een geste van het bestuur.

We wensen iedereen een spetterend volleybaljaar.


Rabobank jeugdactie: 2.000 jongeren gratis naar EK Volleybal!

Het olympisch kwalificatietoernooi is nog maar net achter de rug en het volgende evenement staat alweer voor de deur. Van 13 t/m 23 september spelen de Lange Mannen het EK Volleybal in Rotterdam, Apeldoorn & Amsterdam. Speciaal voor de jonge volleybalfans is er nu een bijzondere actie. Klik hier voor mee info.


5 september Sponsorloop Jeugdteams

Donderdag 5 september, is de traditionele sponsorloop van en voor de Surf-jeugd. De opbrengst is bestemd voor de Surf-jeugd.

De sponsorloop vindt plaats op het VAKO-sportpark. De VAKO-jeugd en de Surf-jeugd lopen tegelijkertijd. Om 18.45 klinkt het startschot. De A en B-jeugd. rennen een half uur lang rondjes van 400m. De mini’s en de C-jeugd rennen 15 minuten lang rondjes van 200m en starten om 19.00 uur. Volgende week dinsdag op de eerste training worden de sponsorloopformulieren uitgedeeld. Het formulier staat ook op de site. Je kan het formulier hieronder downloaden en alvast sponsoren gaan zoeken. Surf wenst alle hardlopers veel succes met het vinden van sponsors en veel plezier met de sponsorloop. De trainingen tot 19.30 gaan deze avond niet door. Daarna kan er gewoon getraind worden. Uiteraard is iedereen welkom om onze jeugd aan te moedigen!

 

Je kan het formulier hier downloaden:

 

Download
Sponsorloop Surf 2019 deelnemers formuli
Adobe Acrobat document 116.5 KB

Teamindeling en trainingstijden seizoen 2019 - 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terwijl we ons allemaal opmaken voor een welverdiende zomervakantie is achter de schermen nog hard gewerkt aan de teamindeling, het aantrekken van trainers en het maken van een rooster voor de trainingstijden. We zijn daar nu (bijna) klaar mee. We proberen het jongensteam nog aan te vullen met een aantal nieuwe leden en we zoeken nog een trainer voor de A meiden. Klik hier voor de teamindeling en hier voor de trainingstijden seizoen 2019 - 2020. Geniet van de vakantie straks en graag zien we iedereen weer op de eerste training op dinsdag 27 augustus 2019.


Volleybalvereniging SURF zoekt jongens tussen 12 en 17 jaar!

Ons gezellige SURF jongens B1 team zoekt nog een paar nieuwe leden. Ben je op zoek naar een sport of vind je je eigen sport eigenlijk niet meer zo leuk? Kom dan eens mee volleyballen. Ook als je nog nooit hebt gevolleybald ben je van harte welkom. De jongens trainen 2x per week, op dinsdag en donderdag. SURF heeft meerdere jeugdteams en 2 seniorenteams. Het is een gemoedelijke, gezellige vereniging met leuke activiteiten. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Irma Kremer via jurjen_irma@planet.nl of 0592-544340.


SURF UIT op 6 juni

De laatste training is op dinsdag 4 juni. De mini's sluiten dan af met een leuk uitje. De rest van de verenging sluit het seizoen af op donderdag 6 juni met de traditionele Surf uit. Een gezellig mix toernooi voor alle jeugdleden, senioren en recreanten. We hopen op een grote opkomst. Temeer omdat we ook dit jaar weer een verrassingsactiviteit organiseren die je niet mag missen. Opgeven voor de Surf uit hoeft niet. Inloop is vanaf 19.30 uur en het mix toernooi start om 20.00 uur. Graag tot donderdag 6 juni allemaal! 

Geen Midzomer Surf feest

Helaas zal het Midzomer Surf feest niet doorgaan vanwege te weinig geïnteresseerden. Wel zal het seizoen nog op een feestelijke manier worden afgesloten. Jullie worden hier nog over geïnformeerd.  

Supermini's bij Dames 1 en Heren 1

Bij de afgelopen thuiswedstrijden van zowel Dames 1 als Heren 1 hebben we naast volle tribunes ook bezoek gehad van onze super mini's. Zo zijn de afgelopen weken Naomi, Sanne, Julia, Mare, Lotte, Lilly, Jasmijn, Senna, Noor, Hanne, Sophie en Lulu aanwezig geweest bij onze wedstrijden. We hopen dat jullie het leuk vonden en wellicht is er komend jaar weer een kans om aanwezig te zijn.

MidZomer Surf

Je mist het meest als je niet op het MidzomerSurf bent geweest.

Daarom niet twijfelen of tobben

Maar meld je aan

 

En wees verzekerd van een plekje in en rond de Leemdobben.

Surf gaat een feestje bouwen op zaterdag 6 juli in de Leemdobben van 18.00 u – 23.00 u

Een feestje voor alle leden met aanhang, ouders en vrienden.

Het wordt een feest,

Voor de zwemmers.

Voor de spartelaars.

Voor de beachvolleyballers

Voor de muziekliefhebbers

Voor de chillers

Voor de eters en drinkers

Voor de voetballers

Voor de kasteelbestormers

Voor de springkussenliefhebbers

Voor iedereen die alleen maar aanwezig wil zijn.

Kortom voor iedereen.

 

Nadere informatie omtrent de opgave en kosten volgt spoedig.

 

Janny Klingenberg

 

Lineke Heuvelman


Surf in de kerstvakantie

Surfers zitten nooit stil, ook niet in de kerstvakantie. De vakantie werd als vanouds ingeluid met voor de mini's het ouder-kind toernooi en voor de rest van de vereniging met het Kerstballentoernooi. De jongens C en meisjes B2 deden mee aan het kersttoernooi in Annen. Ter voorbereiding op het NOJK (Nederlands kampioenschappen) deed het jongens miniteam van Surf  mee aan het pre nojk toernooi in Leek en werden daar al veelbelovend 1e. Vervolgens vond op 2 januari de Noord Nederland Cup voor damesteams plaats. Veel bezoekers wisten de weg naar sporthal de Kamp weer goed te vinden. Zij zagen daar Zwolle de NNC winnen. Op 5 januari deed Surf met 2 miniteams (jongens en meisjes) mee aan de voorrondes van de Nederlandse Kampioenschappen. De meisjes plaatsten zich net niet voor de volgende ronde. In de kruisfinales verloren zij met 2-1 van Sudosa-Desto uit Assen. De jongens plaatsen zich wel voor de volgende ronde. Zij verloren slechts 1 set op het hele toernooi! Gefeliciteerd jongens. Op naar de finale! Ondertussen is de vakantie al weer voorbij en vanavond starten we weer met de trainingen. Veel succes allemaal in de 2e helft van seizoen 2018-2019.

UPDATE fluitschema thuisprogramma

Vanwege de wedstrijden van Jongens C nu ook bekend zijn, hebben er wijzigingen plaats gevonden in het fluit en telschema. Graag aandacht hiervoor zodat elke wedstrijd een scheidsrechter en teller heeft.

Kerstmarkt 2018

Het was even schrikken toen Bertha en ik met een auto vol spullen op de Brink kwamen. Het was 2 uur in de middag en we dachten een uur de tijd te hebben ter voorbereiding. Maar dat was een misvatting, de markt werd om 2 uur geopend.

Vlug in de weer met de taarten en als de wiedeweerga koffie gezet.

De eerste klant was, wie kent hem niet, Rob Birza. En ja als er één schaap over de dam is......... Het liep als een trein. Koffie met taart, succes verzekerd. Het was smullen geblazen van al die zelfgemaakte baksels. Onder de leuze" heel Surf bakt" bracht een enthousiaste Emile, verkleed als kerstman, de waar aan de man.

Alle bakkers worden bij deze van harte bedankt voor hun bijdrage. Volgend jaar maar weer lijkt me


Noord Nederland Cup voor damesteams op 2 januari 2019

Alweer voor de 14e keer organiseert de volleybalvereniging Surf in Vries de Noord-Nederland Cup voor dames. Het toernooi zal plaatsvinden op woensdag 2 januari 2019 in Sporthal de Kamp in Vries en start om 18.30 uur met de eerste wedstrijden.

Dit jaar strijden er 5 topteams om de Noord Nederland Cup: Stichting regio Zwolle Volleybal, OBEG Donitas, IBM Client Innovation Centre Benelux Veracles, Koffievoordeel.nl / Sudosa Desto en Autoschade Kuiper / DBS Balk.. Een avond topvolleybal in Sporthal de Kamp dus met maar liefst 1 eredivisie team, 3 teams uit de topdivisie en 1 team uit de 1e divisie. De eerste bal wordt geslagen om 18.30 uur. Entree voor volwassenen is € 5,-- en voor jeugd  t/m 16 € 1,--.


Fluitschema thuisprogramma 2e helft bekend

Beste Surfers,

 

Het thuisschema met scheidsrechters en tellers voor de 2e helft van het seizoen is bekend. Graag aandacht hiervoor zodat je weet wanneer je moet fluiten en tellen.

Minitoernooi in de Kamp 8 dec 2018

Vanmorgen stroomde de Kamp in alle vroegte vol met de jongste volleyballers uit de regio. Op deze zaterdagochtend speelden de mini’s van niveau 3,4 en 5 hun wedstrijden tegen elkaar. Begeleid door hun coaches, aangemoedigd door vele ouders, familieleden en vrienden, zat de sfeer er weer goed in vandaag. Alle wedstrijden werden begeleid door tellers en scheidsrechters vanuit de A,B en C jeugd van Surf. Heel erg bedankt allemaal voor jullie hulp en gezelligheid! En wat was het weer een gezellige drukte. Op alle velden waren mini's druk in de weer en klonken enthousiaste liedjes en yellen om elkaar aan te moedigen. We hebben er weer enorm van genoten om zoveel jonge kinderen zo vrolijk en blij te zien tijdens het volleyballen in Vries!

 

Groetjes de Jeugdcommissie, 

Irma, Jana en Frouke


Surf Kerstballentoernooi 20 december 2018

 

KERSTBALLENTOERNOOI, KERSTBALLENTOERNOOI

DONDERDAG 20 DECEMBER

AANVANG 19.30 U

Traditioneel sluit Surf het jaar af met dit oergezellige toernooi waaraan iedere Surfer mee kan doen. De aangemelde deelnemers worden weer vakkundig verdeeld door onze Super Surfer Eric. Dit jaar hebben Eric en ondergetekende iets extra's te bieden. In de kantine worden de niet spelende teams vermaakt met kerstpuzzels uit de beroemde surfkranten van weleer. Het belooft daarom een ouderwets gezellig avondje te worden. Bovendien kun je als team op twee fronten voor de overwinning gaan. Er kan theoretisch gezien een superteam uit de bus kunnen rollen. Daarom aarzel niet en hou deze avond vrij voor het KERSTBALLENTOERNOOI

 


Kerstmarkt 2018

SURFSTAND OP DE DICKENS KERSTMARKT

WOENSDAG 12 DECEMBER VAN 15.00 U – 20.30 U

WARME CHOCOLADEMELK OF KOFFIE MET MET TAART

JE KUNT  MEEWERKEN AAN DEZE ACTIVITEIT DOOR:

* EEN TAART TE BAKKEN

* EEN CAKE TE BAKKEN

* EEN HARTIGE TAART TE BAKKEN

melden bij linekeheuvelman@live.nl

MAAR, LIJKT HET JE LEUK DEZE HEERLIJKHEDEN AAN DE MAN TE BRENGEN, AARZEL NIET EN MELD JE AAN ALS VERKOPER IN DE SURFKRAAM BIJ linekeheuvelman@live.nl  tel 542035 


ALV 31 oktober 2018

Op woensdag 31 oktober staat er een Algemene Ledenvergadering op de agenda. Deze zal plaatsvinden in het Wapen van Vries en start om 20.00 uur. Alle leden hebben per mail de agenda en de benodigde stukken ontvangen. Graag zien we jullie op 31 oktober.

 

 

Sponsorloop 20 september

Aanstaande donderdag 20 september is de traditionele sponsorloop van en voor de Surf-jeugd. De opbrengst is bestemd voor de Surf-jeugd. De sponsorloop vindt plaats op het VAKO-sportpark. De VAKO-jeugd en de Surf-jeugd lopen tegelijkertijd deze sponsorloop. Om 18.45 klikt het startschot voor de A, B-jeugd. Zij rennen een half uur lang rondjes van 400m. Om 19 uur klinkt het startschot voor de mini’s en de C-jeugd. Zij rennen 15 minuten lang rondjes van 200m. Iedereen eindigt dus om 19.15 uur.

Surf wenst alle hardlopers veel succes met het vinden van sponsors en veel plezier met de sponsorloop. De trainingen tot 19.30 gaan deze avond niet door. Daarna kan er gewoon getraind worden. 

Heb je nog geen formulier? Download deze dan hier:

 

 

Download
Sponsorloop Surf 2018 deelnemers formuli
Microsoft Word document 106.0 KB

Thuisprogramma 2018-2019

Beste volleyballers van Surf en bezoekers,

 

Het thuisprogramma staat op de site, graag aandacht voor de fluit- en telbeurten. De wedstrijden van MC1 die nu ingepland staan om 16.15 kunnen mogelijk nog verschoven worden naar 17.30, graag de site dus in de gaten houden.

 

Eind augustus is er een mailing uit gegaan voor het volgen van de scheidsrechters test, hieronder nogmaals een herinnering aan die mail en het verzoek om deze test te volgen.

Graag willen wij vanuit het bestuur dat alle (jeugd)leden (vanaf de B jeugd) van de volleybalvereniging Surf digitaal een scheidsrechters test gaan doen zodat straks alle leden een (jeugd)wedstrijd kunnen fluiten. Je kan de test vinden op https://www.volleybalmasterz.nl/ . Wellicht is het leuk om de test samen met je teamgenoten te doen. Het maken van de test kost niet al te veel tijd en vergroot tevens je kennis van de spelregels.

Om de test te kunnen maken moet je eerst een account aanmaken bij de NEVOBO. Dit kan met je relatiecode. Deze staat vermeld op je spelerskaart en kan dus bij je coach worden opgevraagd.

Het is niet de bedoeling om meteen iedereen wedstrijden te laten fluiten. De scheidsrechter coördinator (David Staal) zal er voor zorgen dat (na overleg) per wedstrijd een scheidsrechter wordt aangewezen. Uiteraard zal er, zeker bij de toekomstige jongste scheidsrechters, de nodige begeleiding vanuit de vereniging aanwezig zijn.

Mochten er ouders interesse hebben in het volgens van een scheidsrechters test dan zijn deze uiteraard van harte welkom!!

 

Info Kickoff - BBQ 16 september

Opgeven kan nog t/m donderdag 13 september!

Kick off seizoen 2018  - 2019

met een gezellige B B Q

16 september vanaf 15.30 uur

locatie sporthal De Kamp

Voor alle leden van volleybalvereniging Surf. Ook ouders, partner en kinderen zijn van harte welkom!

 

Op programma staat verder: betrekken vrijwilligers bij de vereniging en info omtrent een aantal spelregelwijzigingen

Opgeven kan bij Jurjen Veerman: info@jurjenveerman.nl / 06 39777565 en bij Teun Aalbrecht: teunaalbracht@kpnmail.nl / 06 81628302

 

Kosten: Volwassenen €5,--, jeugd van 6 – 16 € 2,50. Kinderen tot 6 jaar eten gratis mee


We gaan weer beginnen! 4 september 1e training.

Na een lange, warme, heerlijke zomer mogen we eindelijk weer de zaal in . Vanaf dinsdag 4 september starten alle trainingen weer. Helaas hebben we nog niet voor elk team een trainer maar we werken er hard aan om dit voor elkaar te krijgen. We zijn in ieder geval erg blij dat we voor de mini's 2 enthousiaste jonge trainsters hebben gevonden die geholpen door een aantal jeugdleden de minitrainingen zullen gaan verzorgen. Voor de trainingstijden klik je hier. Ook de teamindelingen staan op de site. Deze vind je hier

Gezellige Surf BBQ 16 september

 

Seizoen 2017-2018 is achter de rug maar als bestuur kijken we alweer vooruit. De teamindelingen zijn bekend en wel zullen ook zsm de nieuwe trainingstijden op de website zetten. Hou www.surfvries.nl dus in de gaten. Om het nieuwe seizoen goed in te luiden organiseren we op:

 

16 september 2018 een gezellige BBQ

bij sporthal De Kamp

 

waar alle surfleden maar ook vaders, moeders en partners van harte welkom zijn! Noteer deze datum dus alvast in je agenda.

 

Je kunt je opgeven voor de BBQ bij Teun Aalbrecht of Jurjen Veerman ( 06 39777565 / jurveerman@gmail.com). Informatie over de kosten, tijdstip etc volgt zsm.

 

Meisje C 3e van Nederland!!!

Afgelopen zaterdag zijn de C meiden van Surf 3e van Nederland geworden. Een grootse prestatie van de kleine volleybalvereniging SURF! Omdat de meiden van Surf al kampioen geworden waren van de topklasse regio Noord mochten zij zaterdag meedingen naar de nationale titel. In een zeer spannende wedstrijd om de 3e en 4e plaats wonnen zij met 2-1 van VC Volt uit Cuijk. 1e werd het team van de Krekkers uit Mariaparochie en de 2e plaats was voor Dinto uit Warmenhuizen.

Omdat het niet elk seizoen voorkomt dat een Surf team strijdt om de nationale titel werd een bus gehuurd voor speelsters en supporters. Veel ouders, familie en vrienden hebben de kelen schor geschreeuwd met als gevolg een super knappe 3e plaats. Op de terugweg kregen de coaches en vertrekkende speelsters nog een aandenken aan dit mooie seizoen. 

Mini Beach Toernooi Assen

Miniteams opgelet. In Assen, aan de Baggelhuizerplas, wordt een beachtoernooi georganiseerd voor de niveaus 2,3 en 4. Je kan je opgeven bij i.snijder@student.alfa-college.nl onder vermelding van je teamnaam en de teamleden. Deelname is gratis! Opgeven voor 31 mei.

SURF Uit donderdag 31 mei

Het seizoen 2017-2018 zit er alweer op. Traditioneel sluiten we het seizoen af met de SURF Uit. Onder leiding van Eric van Gelderen zal deze plaatsvinden op donderdag 31 mei. Alle recreanten, senior- en jeugdleden (vanaf C jeugd) zijn van harte welkom vanaf 19.30. Het mix toernooi zal starten ergens tussen 19.45 en 20.00 uur en zal duren tot ongeveer 22.00 uur. We hopen op een grote opkomst zodat we er wederom een leuke en sportieve avond van kunnen maken.

Spelers gezocht!!

Heren 1 is voor het komende seizoen op zoek naar versterking. Het doel is om komend seizoen weer met een volwaardig team de competetie in te gaan. Hiervoor zoeken we in ieder geval een hoofdaanvaller en spelverdeler, dus...

 

- Lijkt het je leuk om 1e klasse te volleyballen?

- Ben je bij je huidige club niet meer helemaal op je plek?

- Mis je de sport?

- Gewoon toe aan wat anders?

 

Kom bij ons volleyballen!! Wij trainen op de dinsdag en donderdagavond. Thuiswedstrijden zijn op de zaterdagavond. Je mag drie keer meetrainen om te kijken of je het leuk vind.

 

Mocht je andere volleyballers met mogelijke interesse kennen schroom dan niet om dit bericht te delen. Kijk voor meer informatie elders op deze site.

Meisjes C1 Kampioen

Afgelopen zaterdag is het Meisjes C1 van volleybalvereniging SURF gelukt om kampioen te worden in de Topklasse! In een volle sporthal de Kamp versloegen de meiden het C1 team van het bekende VC Sneek met een klinkende overwinning: 4-0. Zo is het team, bestaande uit Merle Baalmans, Yoleen Bosma, Emma Bosch, Renique van der Heide, Angeline Hingstman, Laure en Sara Veerman en Paulien Lampe, al 2 wedstrijden voor het einde van de competitie kampioen van het Noorden. Eerder werd in de competitie al gewonnen van grote namen als Sudosa uit Assen en Olhaco uit Hoogeveen. Op 2 juni spelen de meiden samen met nog 3 kampioensteams uit de andere regio’s de eindronde van het Nederlands kampioenschap in Eindhoven. Een superknappe prestatie voor een team uit een klein dorp als Vries!

 

Kampioenswedstrijd Mc1 topklasse

De meiden van C1 uitkomend in de topklasse kunnen aanstaande zaterdag 24 maart kampioen worden! Er moet dan wel gewonnen worden van VC Sneek, nummer 2 op de ranglijst. Uiteraard kunnen zij de aanmoedigingen van vaders, moeders, broers, zussen, opa's, oma's, neven, nichten, ooms, tantes, vrienden, buren en alle overige bekenden goed gebruiken. Makkelijk zal het niet worden. In Sneek werd maar nipt gewonnen dus het belooft een spannende wedstrijd te worden.

 

Waar: Sporthal de Kamp te Vries

Hoe laat: 17.30 uur

Wanneer: zaterdag 24 maart

 

Komt allen!!!!

Vakantie? Echt Niet!

Ouder-kind toernooi en Kerstballentoernooi

Het was afgelopen 2 weken weliswaar kerstvakantie maar we hebben als volleyballers van Surf zeker niet stil gezeten. Als vanouds werd de vakantie ingeluid met het ouder-kind toernooi. Zowel door ouders als kids werd fanatiek gevolleybald maar werd het bovenal een gezellige avond. Niels bedankt! Op de laatste trainingsavond voor de kerstvakantie stond iedereen weer te trappelen om onder de bezielende leiding van Eric van Gelderen mee te doen aan het Kerstballen toernooi. Als altijd erg gezellig en de opkomst was weer erg goed. Eric bedankt!

2 - 2 mini toernooi en Open Nederlandse Jeugdkampioenschappen

Susan, Ilse, Isa en Jan deden mee aan het 2 tegen 2 toernooi van Sudosa in Assen en hebben daar een erg leuke en sportieve dag gehad. Op 6 januari 2018 deden er maar liefst 3 Surf teams mee aan de Open Nederlandse Jeugdkampioenschappen: 2 meiden teams (C en Mini's) en voor het eerst in jaren weer een jongens mini team! Beide mini teams hadden het erg zwaar en moesten het opnemen tegen grote verenigingen als Sudosa Assen, Lycurgus Groningen en Dynamo Apeldoorn. Toch wisten ze er spannende wedstrijden van te maken en er werden zelfs wedstrijden gewonnen. Helaas wisten zij zich niet te plaatsen voor de volgende ronde.

Erg spannend was het in Emmen bij de C meiden. In de poule werd er alleen van Lycurgus nipt verloren (maar wel gewonnen van Sudosa Assen, Smash Beilen en Dio Bedum). Omdat zij hierdoor knap 2e werden in de poule mochten zij de kruisfinale spelen tegen Kangoeroe Hardenberg. Deze wedstrijd werd gewonnen waardoor zij zich hebben geplaatst voor de halve finales die op 17 februari gespeeld zullen worden. Gefeliciteerd meiden!

Noord Nederland Cup

Voor de 13e keer op rij organiseerde Surf de Noord Nederland Cup in sporthal de Kamp te vries. De 6 beste volleybalteams uit het Noorden streden er om de titel. Uiteindelijk won de enige ere-divisie ploeg, Stichting regio Zwolle Volleybal, de finale ruim met 2-0 van Obeg Donitas. Donitas speelde in de laatste poulewedstrijd tegen stadsgenoot Veracles en won na een ware thriller net met 2-1 en werd zodoende 1e in de poule. Zwolle werd na twee moeizame 2-1 zeges 1e in de andere poule waar vooral ook het jonge team van Sudusa Desto indruk maakte door het de nummer 3 van de ere-divisie erg moeilijk te maken. Uiteindelijk deed Zwolle wat er van hen verwacht werd en wonnen de Noord Nederland Cup. 

De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagd toernooi. Veel toeschouwers wisten de weg naar sporthal de Kamp te vinden en het was bovenal weer een goede mix tussen gezelligheid en sportiviteit. Uiteraard is de NNC alleen mogelijk dankzij de inzet van vele vrijwilligers van Surf. Allen dank daarvoor en graag tot volgend jaar.

Sponsoren Noord Nederland Cup 2018

Morgen 3 januari is het weer zover; de Noord Nederland Cup voor damesteams in sporthal; de Kamp te Vries. Eerste wedstrijd om 18.15 uur! Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren: Numan Assurantiën, Vishandel John Vos, Jurjen Veerman Photography, Wildewood, Hovenier Sander Bosch, Autobedrijf Hazenberg, Westera Uitvaartverzorging, Ritfeld @ Co Accountants en last but not least Vries.nu.

Mede dankzij jullie zijn wij in staat om de Noord Nederland Cup elk jaar weer te organiseren en tot een succes te maken. Onze dank is groot!

 

Noord Nederland Cup 2018

Op 3 januari 2018 vindt voor de 13e keer alweer de Noord Nederland Cup voor damesteams plaats in sporthal de Kamp te Vries. Aanvang 18.00 uur. Deelnemende teams zijn dit jaar: Stichting Regio Zwolle, OBEG Donitas, IBM Client Innovation Centre Benelux Veracles, VC Sneek D2, Nijhuis Technology Sudosa Desto en Hake Tjoba. 

2 Teams kampioen bij de mini's van Surf!

Afgelopen zaterdag werden er maar liefst 2 miniteams van Surf kampioen! N4-1 met Veerle Brands, Fleur Harms, Rosalie Lubbers, Iris Oomkens en Charissa Trip en N5-1 met Iris Brink, Isa Geerligs, Jan Jager, Ilse de Groot en Susan Timmer gefeliciteerd! Ook Vries.nu was aanwezig voor een verslag en foto's.

Supermini's 25 november

Zaterdag 25 november jl. hadden we zowel bij Dames 1 als bij Heren 1 een supermini. Noor Mulder en Thymo Fekkes waren dit keer de gelukkigen om met de teams op de foto te gaan en bij de wedstrijd achter het telbord te zitten.

Presentatie van het jubileumboek 50 over 50

Zaterdag 25 november van 15.00 - 17.00 u presentatie van het jubileumboek
"50 over 50".

Nadere informatie volgt in een persoonlijke mail van het secretariaat.

Wijziging incassodatum

Bericht van de penningmeester

WIJZIGING INCASSODATUM

Op de contributienota die gisteren, 12 oktober, is verstuurd, staat dat het bedrag op 26 oktober a.s. zal worden afgeschreven.
Dit moet echter zijn : 19 oktober a.s.

Mijn excuses voor deze onjuiste vermelding.

Teun Aalbrecht
penningmeester

Sponsorloop op 28 september

Op donderdag 28 september is er weer een sponsorloop voor de jeugdleden van Surf.

 

Om 18:45 zal op het Sportveld De Fielliettaz Goethart het startschot klinken voor deze jaarlijkse sponsorloop. Ook dit jaar weer starten eerst de B- en A-jeugd die 30 minuten lopen, en een kwartiertje later de mini's en de C jeugd, die 15 minuten lopen. Doel is dat alle spelers gelijktijdig eindigen. Alle spelers worden 28 september uiterlijk om 18:45 op het VAKO-terrein verwacht waar ze zich bij hun begeleiders kunnen melden. Daarna starten we met de sponsorloop. Surf wenst alle hardlopers veel succes met het vinden van sponsoren en namens iedereen die Surf een warm hart toedraagt alvast bedankt voor je inspanning tijdens de sponsorloop! Mocht je nog geen formulier ontvangen hebben of ben je het kwijt geraakt dan kan je het hieronder downloaden.

Download
Sponsorloop Surf 2017 deelnemers formuli
Microsoft Word document 106.0 KB

Thuisprogramma bekend

Onder het kopje Thuiswedstrijden vind je het gehele thuisprogramma voor dit seizoen inclusief scheidsrechters en tellers.

De trainingstijden zijn bekend

Zo vlak voor het weekend en het einde van de vakantie zijn de trainingstijden voor het nieuwe seizoen ook bekend. Vanaf aanstaande dinsdag gaan we weer los in de hal, tot dan!! Kijk onder het kopje "Trainingstijden" wanneer je wordt verwacht ;-).

Afsluiting miniseizoen en afscheid van Fulco, Grietje en Janet.

Vandaag werd in het zwembad de mini-afsluiting gevierd met een grote, gezellige groep van 36 kinderen. We hebben heerlijk gezwommen, gesprongen, gebeachvolleybald en over de touwbruggen gelopen. De middag werd afgesloten met patat en ijs in sporthal 'de Kamp'. Daar hebben we samen afscheid genomen van onze trainers Fulco en Grietje, die helaas na vele jaren gaan stoppen met training geven. Ook Janet van de jeugdcommissie gaat jammer genoeg stoppen met haar activiteiten voor Surf. We danken deze 3 mensen voor hun grote inzet voor Surf!

 


Lustrumfeest Surf

1967-2017

Lustrumfeest Surf

 

Volleybal Vereniging Surf bestaat dit jaar 50 jaar en dat gaat gevierd worden.

We vieren dit met elkaar op 20 mei. 

Locatie: VAKO-kantine

Sportlaan 2a

9481 JA, Vries

Het programma:

14.00 – 14.30 Opening en ontvangst

14.30 – 16.30 Actief programma voor jong en oud

17.00 – 19.00 Barbecue

20.00 – 21.30 Borrel voor iedereen inclusief oud-leden

21.30 – 01.00 Feest met band: Casino Royale

Alle leden zijn inmiddels uitgenodigd.

We willen graag weten of je komt.  

Je kunt het strookje van de uitnodiging  inleveren bij één van de leden van de lustrumcommissie of in de brievenbus van Surf in de sporthal. Je mag ook een e-mail sturen naar: 50jaarsurf@gmail.com.

Oud-leden zijn ook van harte welkom.

Ken je een oud-lid? Deel dan vooral deze informatie.

Ben je zelf oud-lid en wil je dit leuke feest niet missen stuur dan even e-mail naar bovengenoemd e-mailadres. 

We zien jullie graag op 20 mei!

 

Meiden C1 kampioen!!!

Surf MC1 Kampioen
Surf MC1 Kampioen

De meiden van Surf C1 zijn zaterdag met overmacht kampioen geworden. Met nog 2 wedstrijden te spelen zijn de meiden niet meer in te halen door de concurrentie. Slechts 1 wedstrijd verloren en 15 punten voorsprong op de nummer 2. Met recht kampioen geworden. Dannielle, Merle, Emma, Laure, Angeline, Xeres, Yoleen en Sara  gefeliciteerd met jullie kampioenschap!

Supermini's bij Dames 1 en Heren 2

Afgelopen zaterdag 4 februari hadden we zowel bij Dames 1 als Heren 2 supermini's

0 Berichten

Kerstvakantie?

Een bomvolle kerstvakantie was het. De jongens van H-2 hebben zich, onder leiding van de coaches Janine en Maura, 2 dagen lang van hun beste kant laten zien op het KerstVolleybalToernooi in Assen. De meiden van C1 en C2 deden mee aan het Slagroomtaartentoernooi in Annen, waar C1 als 1e eindigde. Op 3 januari deden er maar liefst 5 miniteams mee aan het 2 tegen 2 toernooi van Sudusa-Desto in Assen. Jan en Isa, Ilse en Susan, Serra en Nienke, Luuk en Jort en Laure en Sara hebben allemaal erg leuk en goed gespeeld en vooral veel plezier gehad. Vervolgens waren wij als volleybalvereniging Surf op 4 januari organisator van de Noord Nederland Cup voor damesteams. In sporthal de Kamp werd het publiek getrakteerd op veel mooie wedstrijden en zagen zij VC Sneek uiteindelijk verdiend 1e worden. Tenslotte werd op zaterdag 7 januari in veel sporthallen in Nederland gestreden voor plaatsing in de halve finales van de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen. Het miniteam van Surf, bestaande uit Sira, Paulien, Laure en Sara, won alle wedstrijden en plaatste zich daardoor direct voor de halve finales. De halve finales worden gespeeld op 18 februari. Hieronder nog een aantal foto's van de diverse toernooien. Rest mij nog om iedereen een sportief, gezond en gelukkig 2017 te wensen. 

Topvolleybal in Vries - Noord Nederland Cup voor dames teams op 4 januari in sporthal de Kamp

Op 4 januari 2017 organiseerde Surf voor de 12e keer de Noord Nederland Cup voor damesteams. De organisatie van dit toernooi werd mede mogelijk gemaakt door de steun van een groot aantal sponsoren die wij hier graag even willen noemen: Vries.nu, Hovenier Sander Bosch, Numan Assurantieadviseurs, Plas Bossinade Advocaten, Vishandel John Vos, Jurjen Veerman Photography, Autobedrijf Hazenberg, VDA Gietvloeren en Coatings, Emte supermarkt, Ritfeld & Co Accountants, Ina Buursma Administratieve dienstverlening en Schoenmode en Sportshop Ruchti. De finale werd gewonnen door de dames van VC Sneek. 

Ouder-Kind toernooi mini's

Ouder kind toernooi mini's Surf
Ouder kind toernooi mini's Surf

Op dinsdag 20 december hebben veel mini kinderen hun ouders meegenomen naar de volleybal training om mee te doen aan het ouder kind toernooi. Na een goede warming-up werden de teams ingedeeld en het toernooi gespeeld. Uiteraard onder de bezielende leiding van Fulco en Grietje. Top gedaan!

Volleybalvereniging Surf Vries