N6 kampioen!!!

Zaterdag 11 december jl. zijn de meiden van N6 kampioen geworden. Van harte Vera, Anna, Jasmijn, Hanne en Sophie!!!

Herfstvakantie activiteiten

De combinatie van smashbal, tafeltennis en trampolinespringen viel in goede aarde bij de deelnemers. Vooral de jongsten van de deelnemers waren een en al activiteit en dat was nou net de bedoeling. Voor herhaling vatbaar dit evenement.


Regels ivm coronavirus

Vries, 11 november 2021

Beste SURF-leden, trainers, coaches, vrijwilligers, ouders, verzorgers en 

publiek,

Vanaf zaterdag 6 november ’21 is toegang tot binnensportactiviteiten 

enkel toegestaan met een geldig coronatoegangsbewijs (QR-code). Dit 

betekent dat onder verantwoordelijkheid van Surf alle personen van 18 

jaar en ouder worden gecontroleerd bij toegang tot de zaal of zij in het 

bezit zijn van een geldig coronatoegangsbewijs (QR-code). Tevens kan 

hierbij ook gevraagd worden naar een identiteitsbewijs. Bij klachten blijf 

je thuis en laat je je testen. Bij vermoeden van klachten kan iemand 

geweigerd worden tot toegang in de zaal.

Toegang tot de zaal zonder controle hebben die personen die 

functioneel aanwezig moeten zijn en vrijwilligers. Denk hierbij aan: 

trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals en alle vrijwilligers. 

Wanneer je gedurende je aanwezigheid speler of toeschouwer wordt en 

je dus niet meer in de functie van vrijwilliger, coach, leider of trainer bent

moet je alsnog gescand worden.

Bovenstaande geldt enkel voor de toegang tot de zaal. Voor toegang tot 

de sportkantine gelden andere regels, die onder verantwoordelijkheid 

van de beheerder van de sportkantine worden uitgevoerd.

Dit hebben wij niet zelf bedacht als Surf maar dit protocol gaat uit van de 

per 6 november 2021 geldende landelijke maatregelen en is in lijn met 

de tijdelijke wet COVID-19, geldend van 27 november 2020 t/m heden.

Wij gaan ervan uit dat eenieder begrip heeft voor deze vervelende 

situatie en wensen iedereen ten slotte veel volleybalplezier in een 

coronavrije zaalomgeving.

Namens het Bestuur,

Niek Bebingh & Emile W. Dres


Sportfeest 21 oktober


Foto's Jeugdkamp 2021

Veel mooie foto's van het afgelopen jeugdkamp. Voor alle foto's klik je hier...

Er valt Poen te verdienen

Flessenactie Coop

Van 1 oktober – 31 december is Surf uitverkoren voor de flessenactie van de Coöp. Het is een fluitje van een cent:

Je verzamelt je flessen en gooit ze bij de Coöp in Vries in de automaat.

Vervolgens druk je op de knop DONEER. Aan het eind van het kwartaal wordt het bedrag verdubbeld.

       

 Druk op de knop en..... je bent goud waard!

      

 Zegt het voort! Zegt het voort! Zegt het voort!

 

Rabo ClubSupport

Leden van de Rabobank kunnen hun stem uitbrengen op Surf.

Jaarlijks doet onze club mee aan deze actie. Het kost weinig moeite een mooi bedrag binnen te halen voor de club. Stemmen kan tot 25 oktober.

 


Surf Uit

 

Afgelopen week kwam er een eind aan dit vreemd en bijzonder seizoen. Een groot deel van het jaar niks kunnen doen, maar uiteindelijk toch nog afgesloten zoals Surf dat altijd doet met de Surf Uit. 
 
Op dinsdag 24 augustus hopen we elkaar weer allemaal te treffen bij de eerste training na een welverdiende vakantie. 

Veel plezier allemaal!!


Supertraining

De jeugd werd dinsdag getrakteerd op een training van Sam Gortzak en Eric van der Schaaf van Lycurgus. Dit allemaal in het kader van ondersteuning van superclub Lycurgus en Sudosa, die de clubs in de regio de komende jaren gaan helpen bij het enthousiasmeren van jonge volleyballers. De aftrap voor Surf was de clinic van bovengenoemde topspelers. De jeugdige Surfers deden geweldig hun best en waren zichtbaar onder de indruk van de professionele aanpak.


Surf gaat weer terug naar het oorspronkelijke trainingsschema

Met ingang van dinsdag 8 juni kan er weer in teamverband worden getraind.

Dat betekent dat het oorspronkelijke trainingsschema weer in werking treedt.
Wel blijft de mogelijkheid om in de Leemdobben beachvolleybal te spelen bestaan. De trainingen op het Vakoveld komen te vervallen.

De trainingen lopen tot en met donderdag 8 juli.

Het oorspronkelijke trainingsschema vind je onder het tijdelijke schema op de website ( zie trainingstijden)

Sportpret

Brrr. Het was niet echt lenteweer op 6 mei. Gelukkig was het droog met een flauw zonnetje. Laura en Merle hadden er ondanks de winterse temperatuur wel zin in. Zo ook de kinderen die op kwamen dagen, maar ja die geven dan ook niks om de kou. Vol overgave voerden ze de oefeningen van de dames uit. “ Schattig die kleintjes,” aldus een enthousiaste Merle. Met een flyer van Surf naar huis, hopen we nu natuurlijk een paar kinderen terug te zien in de Kamp.

Surfers in het zand

Vaak was er gesproken over beachvolleybal in Vries, maar het was er nog nooit van gekomen. Dat is dit seizoen veranderd mede door de corona. We waren al sinds half maart op het Vakoveld actief met de jeugd en nu is daar het zand van de Leemdobben aan toegevoegd. Hier en daar wel met koude voeten, maar de pret was er niet minder om. Donderdag gaat de jeugd trainen op gras en zo is er voor een mooie afwisseling gezorgd. Nu is het alleen nog wachten op echt beachweer.

Verslag Surfstuif

 

Zaterdag 17 april was het een gezellige, sportieve drukte bij en op  de volleybalvelden op het VAKO voetbalveld. Alle jeugdleden konden meedoen met de Surfstuif waarin onderlinge wedstrijden werden gespeeld. De jeugd had er zin in want de opkomst was goed.  Kan nog ietsiepietsie beter maar dat is voor een volgende keer.

De mini’s trapten de middag af.  Met als jongste mini (en enige uit haar team) Tessa die zich goed staande wist te houden tussen de oudere mini’s. Ze kregen eerst een pittige warming up om daarna actief volleybaloefeningen te doen voordat het echte werk kon beginnen: de wedstijden. Een leuk roulatiesyteem zorgde ervoor dat de spelers/speelsters bij elk wedstrijdje in een andere samenstelling speelden. Tussen de wedstrijdjes konden ze wat energie opdoen met een gezonde snack.  Aan het einde van het toernooitje kregen alle spelers een medaille want meedoen is winnen! Voor de lekkere trek was ook gezorgd: frietjes na afloop.

Na de mini’s werden de volleybalvelden gevuld met de oudere ABC-jeugd.  De mini’s van niveau 6 mochten hier ook aan meedoen en zij hebben gretig gebruik gemaakt van een hele middag volleyballen.

Ook de ABC-jeugd krijgt eerst een warming up. Het fijne, snelle voetenwerk , oh zo belangrijk bij volleybal, wordt al slalommend en springend door en over de pionnen fanatiek uitgevoerd.  Met de dobbelstenenestafette worden snelle sprintjes getrokken. De conditie goed getest, de hoofden goed rood ; de wedstrijden konden beginnen. De teams werden gemaakt en er volgden leuke wedstrijden en een spannende finale! Ook de ABC-jeugd wordt na afloop getrakteerd op heerlijke patat.

 

 

Al met al een zeer geslaagde Surfstuif!

 


Trainingschema Surf mei-juli 2021

Beste Surfleden,

Vanaf 11 mei kunnen we ook trainen op de beachvolleybalvelden bij zwembad De Leemdobben. De teams kunnen dan afwisselend bij het zwembad of op het trainingsveld van VAKO trainen. Onder het kopje "Trainingstijden" kan je zien wanneer en waar je kunt trainen.

 

We trainen door tot de zomervakantie. De laatste training is donderdag 8 juli.


Surfstuif


Steun je club!! UPDATE!! Mooi bedrag voor de jeugd ontvangen!!

Surf luidt volleybaljaar in met surprises

De volleyballers van Surf keken zaterdag verrast op toen ze een arbiter in een heus eredivisietenue de bok zagen beklimmen. Dat was Henk Woudstra uit Buitenpost, die een rijke carrière als topscheidsrechter achter de rug heeft en - hoewel met volleybalpensioen - nog altijd (oefen)wedstrijden van Lycurgus fluit.

De Friese scheids in hart en nieren was op uitnodiging van het bestuur van Surf naar Vries afgereisd om de seizoensouverture in sporthal De Kamp extra luister bij te zetten met het fluiten van Heren 1 tegen Muntendam. In de verste verte geen eredivisie, maar Henk Woudstra maakt daar geen punt van. Fluiten is zijn lust en zijn leven, of het nou op hoog of laag niveau is. Het hoeft geen betoog dat Woudstra dit potje geroutineerd en met vaste hand naar een goed einde leidde. De Vriezer mannen wonnen met 4 -0, wat de stemming nog meer verhoogde.

Er was meer nieuws onder de Vriezer volleybalzon, want de jeugd van Surf was door de firma Ruchti in nieuwe, frisse shirts gestoken. Al met al werd duidelijk dat men er bij Surf weer zin in heeft na de coronastop. 

 


Afscheid Alida

Afgelopen donderdagavond nam Alida afscheid van haar werkzaamheden in de Kamp. Halverwege de trainingen werd ze verrast door uit handen van voorzitter Emile Dres een mooie blauw/witte ruiker te ontvangen.

Alida was zichtbaar ontroerd. Er is haar het afgelopen seizoen ook nogal wat overkomen. Eerst het overlijden van Ubel in oktober 2019. En toen ze net weer een beetje op de klippen kwam, brak de Coronacrisis uit. De gemeente nam het beheer over met eigen personeel.

We wensen Alida het allerbeste voor de toekomst en danken haar voor de vele mooie jaren.


Thuiswedstrijden, scheidsrechters en tellers

Beste volleyballers, scheidsrechters,

 

Voor de eerst komende 4 thuiswedstrijden is het programma op de site te lezen. Graag even goed kijken wanneer je moet fluiten, als je niet kunt graag onderling ruilen!!!

Trainingsschema seizoen 2020 - 2021

Op dinsdag 18 augustus mogen we weer de zaal in! Na wat gepuzzel is het ons ook dit jaar weer (bijna) gelukt om voor alle teams een trainer te vinden. Enige knelpunt is donderdagavond. Niek Bebingh staat zowel bij D1 als D2 als trainer. Helaas kan Niek zich niet in 2-en delen dus er wordt door de tc nog gezocht naar een oplossing voor dit knelpunt. Het nieuwe trainingsschema vinden jullie hier. Nog een hele fijne en mooie laatste vakantieweek gewenst en graag tot dinsdag de 18e augustus.


Foto's mini uitje Breeland

De mini's hebben het seizoen afgesloten met een super leuke dag. Kanoën, steppen en natuurlijk eten bij Breeland. Hieronder de foto's.


Teamindeling seizoen 2020 - 2021 bekend

Ook dit seizoen is de TC er weer in geslaagd om een nieuwe teamindeling te maken. Dat viel nog niet mee deze keer. We spelen volgend seizoen namelijk met 2 dames teams (2 en 3e klasse) in de seniorencompetitie en voor het jongens A team hebben we samenwerking gezocht met Ritola Zuidlaren (met dank aan Eric van Gelderen voor zijn inspanningen hiervoor). Maar het is gelukt! Klik hier voor een overzicht van de teams. 

Binnenkort zal ook het nieuwe trainingsschema op de site verschijnen. Daar wordt nu hard aan gewerkt. 

Clinic van volleybaltoppers

Erik Noordijk, oud speler van Lycurgus en Donitas en Sam Gortzak van Lycurgus geven namens de Nevobo donderdag 18 juni een volleybalclinic aan groep acht van de Vijverstee. De clinic start om 12 uur en vindt plaats op het gymveldje van de Vijverstee, waar nu ook door de teams van Surf wordt getraind. Het initiatief tot deze clinics, die door het hele land worden gegeven, werd genomen door Joop Alberda, de zo succesvolle coach van het Olympische team van 1996. Mocht je in de gelegenheid zijn, kom dan een kijkje nemen bij deze bijzondere clinic. Er is plaats genoeg op het gymveld.

 


Surf is weer Los!

Surf is weer los!. Op het grasveld tegenover de Vijverstee zijn 2 velden opgezet waarop getraind wordt. Uiteraard met inachtneming van de nodige voorwaarden en regelgeving. Zowel de miniteams als de A-B-C jeugd hebben alweer getraind. Eerst nog wat onwennig op het soms gladde gras maar al snel weer met volle overgave. De bedoeling is om ook de senioren snel weer te laten trainen. 


Surf gaat weer Los!

Met ingang van deze week gaat Surf weer los. In de buurt van de Vijverstee worden velden opgebouwd waarop in eerste instantie de mini teams en de ABC teams van Surf weer gaan trainen. De jeugd wordt nog ingelicht over de tijden en locatie en uiteraard de voorwaarden waaronder getraind gaat worden. We zijn in ieder geval erg blij dat we weer aan de slag kunnen. We wensen trainers en spelers veel succes en vooral plezier toe.


Actie Sportshop Ruchti: blijf bewegen voor je club!

Onze sponsor Sportshop Ruchti heeft voor haar partnerclubs een actie bedacht om deze sportclubs te steunen in een tijd waarin niet of nauwelijks bij de club gesport kan worden.

 

Dit unieke sportshirt kan gekocht worden voor  €17,50 waarvan € 5 per shirt naar de club gaat. Een mooi gebaar die wij als club natuurlijk erg waarderen.

 

Wil jij ook zo’n uniek shirt? Ga dan naar de winkel van Sportshop Ruchti of bestel hier jouw unieke “IK BLIJF BEWEGEN VOOR MIJN CLUB” shirt!

 

We hopen natuurlijk dat deze situatie snel voorbij gaat en we dit niet nog een keer hoeven mee te maken. Met dit shirt heb je in ieder geval een uniek aandenken aan het jaar 2020 én steun je jouw sportclub.


Volleybal oefeningen voor thuis

Helaas kunnen we voorlopig niet de zaal in om te volleyballen. Maar dat betekent niet dat je stil hoeft te zitten!
VolleybalXL heeft namelijk diverse freestyle oefeningen die je thuis kunt doen, zo kun je toch volleyballen. Klik op de onderstaande link om verschillende oefeningen te zien die je thuis kunt doen. Klik hier voor de oefeningen.


Uitwerking Promotie / Degradatie regeling seizoen 2020 - 2021

De nevobo heeft de uitwerking van de promotie / degradatie regeling seizoen 2020 - 2021 bekend gemaakt. Klik hier voor het complete nieuwsbericht van de bond. 


Volleybalseizoen ten einde......

Op woensdag 18 maart maakte de volleybalbond al bekend alle competities van Topdivisie en lager te beëindigen. Na uitvoerig contact met de Eredivisieverenigingen is nu ook besloten de allerhoogste divisie te stoppen. Ook de finale van het Volleybaldirect Open (NOJK) en de halve finales en finales van de regiobekers worden niet meer gespeeld.

Kijk voor meer informatie op onderstaande link:

https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/03/22/nevobo-stopt-alle-competities-ook-eredivisie

 

Ook het kwalificatietoernooi voor ABC jeugd op 16 mei gaat niet door. Voor komend seizoen gaan we de indeling maken op basis van ranking. We gebruiken hiervoor de teamsamenstelling, die we ontvangen van de verenigingen. Nadere informatie hierover volgt snel.

Tot en met 31 maart geen volleybalwedstrijden en trainingen

Beste SURF-leden,

Gisteren 12 maart 2020 is er een persbijeenkomst geweest van onze regering inzake het tegengaan van de verdere verspreiding van het Coronavirus in Nederland.

 

Naar aanleiding van deze bijeenkomst is met betrekking tot sportactiviteiten door de NEVOBO medegedeeld dat alle wedstrijden in heel Nederland t/m 31 maart 2020 worden afgelast. Deze maatregel gaat per direct in en geldt voor alle senioren, recreanten, zitvolleybal, beker, Jeugd A t/m C en CMV wedstrijden.

 

Het kabinet heeft voor heel Nederland ook opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep wordt door het NOC*NSF ondersteund door de Nederlandse sport op te roepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, vergaderingen en vieringen ook af te lasten.

 

Uiteraard volgt het bestuur het beleid hierin en dit betekent dat met ingang van donderdagavond 12 maart  2020 alle volleybalactiviteiten zijn gestaakt. We houden jullie uiteraard op de hoogte over het verdere verloop van deze uiterst vervelende zaak en hoe te handelen vanaf 1 april 2020.

 

Namens het Bestuur,

 

Emile W. Dres, voorzitter

Teun Aalbrecht ontvangt zilveren official speld

Teun Aalbrecht is door de Nevobo in het zonnetje gezet. Hij kreeg de zilveren officialspeld met oorkonde voor aanvang van de recreantentraining uitgereikt door voorzitter Emile Dres.Teun verdiende de onderscheiding door 35 jaar trouwe dienst als scheidsrechter. Teun, van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie.

Aanschaf wedstrijdkleding Surf

Voor de aanschaf van wedstrijdshirts (en overige artikelen) werken wij sinds kort samen met Ruchti Sportshop Zuidlaren. Voor het aanschaffen van een shirt kunnen leden zich melden bij Sportshop Ruchti aan de Stationsweg 16 in Zuidlaren. Daar is gelegenheid om shirts te passen en te bestellen, Ruchti zorgt voor de bedrukking en levering. Ruchti  is leverancier van de kleding. In het kader van de uniformiteit van de kleding en van de bedrukking, zijn alle Surf leden verplicht om daar het shirt aan te schaffen.

Online bestellen

Je kan naast de shirts ook andere artikelen, zoals een tas, trainingspak, broekjes etc, bestellen in de online webshop van Ruchti. Klik hier of op het logo van de webshop om de artikelen te bestellen. 


2019 afgesloten met vuurwerkvolleybal

De traditionele Surf oudejaartoernooien van de mini's en de senioren/jeugd zijn zoals gebruikelijk weer oergezellig verlopen.

De vaders en moeders van de mini's waren in groten getale op dit festijn op dinsdag 17 december afgekomen. Ze kregen een fixe warming-up van trainster Jana. Met grote bezieling wierp zij zich in de strijd om de wedstrijden, die stonden te wachten, in goede banen te leiden. En ze slaagde met vlag en wimpel. Als beloning voor het meedoen lag er een grote zak spekjes op de tribune te wachten. Menig toeschouwer deed stiekem een greep in deze zak. Het trainingsuur vloog om. Het is elk jaar weer een genot om te zien hoe de jongste volleyballers met de ouders er een dierbaar uurtje van maken.

Dat brengt ons meteen naar het kerstballentoernooi een paar dagen later op 19 december. 30 Surfers traden tegen elkaar in het strijdperk. Een beetje een tegenvaller deze opkomst, maar daar laat Eric niets van merken. Binnen enkele minuten weet hij iedereen een plekje te bezorgen in een gemêleerd team. Dit onderlinge toernooi is uitgebreid met een pubquiz in de kantine. Dus vervelen hoeft niemand zich. De vragen waren weer pittig vooral voor de jeugd. Maar daar hebben we wat op gevonden; de volgende editie, de Surf-uit wordt verzorgd door .... de jeugd zelf! Hulde! En zo nam iedereen tevreden afscheid van elkaar om in 2020 weer vrolijk en sportief de draad weer op te pakken.

 

Lineke Heuvelman

met dank aan Jacoline Fekkes voor de foto's

Teun Aalbrecht Lid van Verdienste

Tijdens de afgelopen ALV heeft het bestuur van Surf Teun Aalbrecht benoemd als Lid van Verdienste. Dit omdat Teun zich jarenlang op meerdere gebieden heeft ingezet voor onze volleybalvereniging. Teun heeft aangegeven te stoppen met zijn werkzaamheden voor Surf. Het bestuur bedankt Teun voor zijn tomeloze inzet en is van mening dat deze benoeming zeer op zijn plaats is.

Zijn rol als penningmeester in het bestuur wordt overgenomen door Gerbrand Stam. Gerbrand welkom!

De kerstmarkt van woensdag 11 december

Het eerste wapenfeit van onze kersverse voorzitter is niet zonder slag of stoot verlopen. Met volle overgave was Emile samen met By Fabrizio, Brandweer Vries en de Brandwondenstichting aan dit karwei, waar hij zich spontaan voor had aangemeld, begonnen. Natuurlijk met aan zijn rechterzijde Inge. Hadden ze goed en wel de kraam ingericht, torpedeerde een onverlaat met een busje de gehele kraam. Toen zonk Emile de moed in de schoenen. De man die nooit kwaad wordt, verzuchtte: 'Waar ben ik aan begonnen hier in Vries.' Gelukkig kikkerde het paar weer op na een stamppotje in huize Heuvelman. De kerstmarkt is mede dankzij de pizzapunten, wat heet, van Fabrizio een succes geworden. Deze samenwerking is zeker voor herhaling vatbaar.

We danken de vele medewerkers voor hun inzet. En mochten er goeie ideeën voor het volgend jaar opborrelen, dan noteren we ze graag.

Dickens Kerstmarkt Surf 2019

Ook dit jaar staat Surf weer op de Dickens kerstmarkt. We delen de kraam met de Vrijwillige Brandweer Vries, de Brandwondenstichting en restaurant  Bij Fabrizio. Hierbij het rooster van de bemensing van onze kraam op de Dickens Kerstmarkt 2019 te Vries:

 

Opbouw kraam vanaf 10.00 uur: Lineke / Emile / Brandwondenstichting / Brandweer. Kraam moet gereed zijn voor: 13.30 uur; Officiële start is om 14.00 uur.

 

14.00 -  16.00 uur: Emile / Lineke / Inge

16.30 - 18.00 uur: Marionne / Pieter / Marjan

18.00 - 19.30 uur: Irma / Rob / Janny

19.30-20.30 uur: Rianne / Emile; Officiële einde is om 20.30 uur 

 

Afruimen kraam 20.30 – 21.00: Emile/Rianne / Brandwondenstichting / Brandweer. Onze kraam van 6 meter delen wij met de Vrijwillige Brandweer Vries, Brandwondenstichting en restaurant Bij Fabrizio. Onze kraam staat voor Bij Fabrizio waar we, voor de verkoop, koffie en thee zetten met onze eigen spullen. Ook kunnen we als kraambezetting gebruikmaken van het toilet van het restaurant. Fabrizio levert pizzapunten die wij als Surf verkopen, daarnaast verkopen wij ook onze eigen tompoezen met het logo van Surf hierop. Voor de Brandwondenstichting staat Feikje Veen in de kraam en voor de Brandweer Bert Rozema met nog een collega, uiteraard ondersteunen we elkaar in onze gemeenschappelijke kraam. Over de verkoopprijzen informeren we jullie op de dag zelf. Kleed je warm aan het kan koud worden brr.

 

Geen ALV op 6 november maar op 27 november

De geplande ALV op 6 november gaat niet door. Het bestuur heeft de ALV verplaatst naar 27 november 2019. Alle leden krijgen hierover nog de benodigde informatie toegestuurd. De ALV op 27 november start om 20.00 uur en zal plaatsvinden in de Kamp.

Mededeling inzake 1e termijn contributie 2019-2020

Beste Surf leden,

Vandaag is er een bericht verstuurd inzake de contributie inning. Hierin staat per abuis vermeld dat het bedrag op 28 maart zal worden geïncasseerd. Dit moet echter 17 oktober 2019 zijn. Excuses voor de onduidelijkheid.

RABO bank club support - Steun Surf, stemmen kan vanaf vrijdag!

Vanaf vrijdag 27 september is het voor leden van de Rabobank weer mogelijk om te stemmen op SURF en onze club en specifiek onze jeugd te laten delen in het coöperatieve dividend van de Rabobank.

 

De  coöperatieve Rabobank heeft geen aandeelhouders maar leden. Jaarlijks keert de Rabobank een deel van zijn winst uit aan clubs, stichtingen en verenigingen die mensen samenbrengen. Ben je lid van de Rabobank dan heb je stemrecht en krijg je deze week het stembiljet in e-mail of brievenbus.

 

SURF heeft dit jaar wederom een aanvraag gedaan om te mogen delen in de coöperatieve winst van de Rabobank. Wij willen het spelen van volleybal bij SURF aantrekkelijk maken voor oud en jong. Om dit te kunnen verwezenlijken gaan we de komende seizoenen een aantal (jeugd)leden opleiden als (mini)volleybaltrainer. Hiervoor kunnen we nog best wat geld gebruiken. We hopen daarom op een mooie bijdrage van de Rabobank en ben je lid van de Rabobank en draag je onze vereniging een warm hart toe, stem dan op SURF bij de Rabo ClupSupport.

 

Van 27 september tot en met 11 oktober kun je stemmen. Stem, en stem op SURF!


Thuisspeelschema eerst helft competitie bekend

Beste Surf leden,

 

Onder het kopje "Thuiswedstrijden" is het schema voor de eerste helft van het nieuwe seizoen geplaatst. Graag aandacht hiervoor zodat je weet wanneer je moet fluiten of tellen.

Surf is weer Los!

Terwijl de mussen bijna dood van het dak vallen, gaat het volleybal weer van start. Heet of koud, het kan de Surfers niet deren. Op dinsdag 27 augustus zijn ze in groten getale op de eerste training afgekomen. De mini's beten het spits af onder leiding van trainster Jana van  Gelder. Dol enthousiast stroomden de jongsten onder de volleyballers de Kamp binnen. Daar werden ze tot hun verrassing ook nog eens getrakteerd op vers fruit, een geste van het bestuur.

We wensen iedereen een spetterend volleybaljaar.


Rabobank jeugdactie: 2.000 jongeren gratis naar EK Volleybal!

Het olympisch kwalificatietoernooi is nog maar net achter de rug en het volgende evenement staat alweer voor de deur. Van 13 t/m 23 september spelen de Lange Mannen het EK Volleybal in Rotterdam, Apeldoorn & Amsterdam. Speciaal voor de jonge volleybalfans is er nu een bijzondere actie. Klik hier voor mee info.


5 september Sponsorloop Jeugdteams

Donderdag 5 september, is de traditionele sponsorloop van en voor de Surf-jeugd. De opbrengst is bestemd voor de Surf-jeugd.

De sponsorloop vindt plaats op het VAKO-sportpark. De VAKO-jeugd en de Surf-jeugd lopen tegelijkertijd. Om 18.45 klinkt het startschot. De A en B-jeugd. rennen een half uur lang rondjes van 400m. De mini’s en de C-jeugd rennen 15 minuten lang rondjes van 200m en starten om 19.00 uur. Volgende week dinsdag op de eerste training worden de sponsorloopformulieren uitgedeeld. Het formulier staat ook op de site. Je kan het formulier hieronder downloaden en alvast sponsoren gaan zoeken. Surf wenst alle hardlopers veel succes met het vinden van sponsors en veel plezier met de sponsorloop. De trainingen tot 19.30 gaan deze avond niet door. Daarna kan er gewoon getraind worden. Uiteraard is iedereen welkom om onze jeugd aan te moedigen!

 

Je kan het formulier hier downloaden:

 

Download
Sponsorloop Surf 2019 deelnemers formuli
Adobe Acrobat document 116.5 KB

Teamindeling en trainingstijden seizoen 2019 - 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terwijl we ons allemaal opmaken voor een welverdiende zomervakantie is achter de schermen nog hard gewerkt aan de teamindeling, het aantrekken van trainers en het maken van een rooster voor de trainingstijden. We zijn daar nu (bijna) klaar mee. We proberen het jongensteam nog aan te vullen met een aantal nieuwe leden en we zoeken nog een trainer voor de A meiden. Klik hier voor de teamindeling en hier voor de trainingstijden seizoen 2019 - 2020. Geniet van de vakantie straks en graag zien we iedereen weer op de eerste training op dinsdag 27 augustus 2019.


Volleybalvereniging SURF zoekt jongens tussen 12 en 17 jaar!

Ons gezellige SURF jongens B1 team zoekt nog een paar nieuwe leden. Ben je op zoek naar een sport of vind je je eigen sport eigenlijk niet meer zo leuk? Kom dan eens mee volleyballen. Ook als je nog nooit hebt gevolleybald ben je van harte welkom. De jongens trainen 2x per week, op dinsdag en donderdag. SURF heeft meerdere jeugdteams en 2 seniorenteams. Het is een gemoedelijke, gezellige vereniging met leuke activiteiten. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Irma Kremer via jurjen_irma@planet.nl of 0592-544340.


SURF UIT op 6 juni

De laatste training is op dinsdag 4 juni. De mini's sluiten dan af met een leuk uitje. De rest van de verenging sluit het seizoen af op donderdag 6 juni met de traditionele Surf uit. Een gezellig mix toernooi voor alle jeugdleden, senioren en recreanten. We hopen op een grote opkomst. Temeer omdat we ook dit jaar weer een verrassingsactiviteit organiseren die je niet mag missen. Opgeven voor de Surf uit hoeft niet. Inloop is vanaf 19.30 uur en het mix toernooi start om 20.00 uur. Graag tot donderdag 6 juni allemaal! 

Geen Midzomer Surf feest

Helaas zal het Midzomer Surf feest niet doorgaan vanwege te weinig geïnteresseerden. Wel zal het seizoen nog op een feestelijke manier worden afgesloten. Jullie worden hier nog over geïnformeerd.  

Supermini's bij Dames 1 en Heren 1

Bij de afgelopen thuiswedstrijden van zowel Dames 1 als Heren 1 hebben we naast volle tribunes ook bezoek gehad van onze super mini's. Zo zijn de afgelopen weken Naomi, Sanne, Julia, Mare, Lotte, Lilly, Jasmijn, Senna, Noor, Hanne, Sophie en Lulu aanwezig geweest bij onze wedstrijden. We hopen dat jullie het leuk vonden en wellicht is er komend jaar weer een kans om aanwezig te zijn.

MidZomer Surf

Je mist het meest als je niet op het MidzomerSurf bent geweest.

Daarom niet twijfelen of tobben

Maar meld je aan

 

En wees verzekerd van een plekje in en rond de Leemdobben.

Surf gaat een feestje bouwen op zaterdag 6 juli in de Leemdobben van 18.00 u – 23.00 u

Een feestje voor alle leden met aanhang, ouders en vrienden.

Het wordt een feest,

Voor de zwemmers.

Voor de spartelaars.

Voor de beachvolleyballers

Voor de muziekliefhebbers

Voor de chillers

Voor de eters en drinkers

Voor de voetballers

Voor de kasteelbestormers

Voor de springkussenliefhebbers

Voor iedereen die alleen maar aanwezig wil zijn.

Kortom voor iedereen.

 

Nadere informatie omtrent de opgave en kosten volgt spoedig.

 

Janny Klingenberg

 

Lineke Heuvelman


Surf in de kerstvakantie

Surfers zitten nooit stil, ook niet in de kerstvakantie. De vakantie werd als vanouds ingeluid met voor de mini's het ouder-kind toernooi en voor de rest van de vereniging met het Kerstballentoernooi. De jongens C en meisjes B2 deden mee aan het kersttoernooi in Annen. Ter voorbereiding op het NOJK (Nederlands kampioenschappen) deed het jongens miniteam van Surf  mee aan het pre nojk toernooi in Leek en werden daar al veelbelovend 1e. Vervolgens vond op 2 januari de Noord Nederland Cup voor damesteams plaats. Veel bezoekers wisten de weg naar sporthal de Kamp weer goed te vinden. Zij zagen daar Zwolle de NNC winnen. Op 5 januari deed Surf met 2 miniteams (jongens en meisjes) mee aan de voorrondes van de Nederlandse Kampioenschappen. De meisjes plaatsten zich net niet voor de volgende ronde. In de kruisfinales verloren zij met 2-1 van Sudosa-Desto uit Assen. De jongens plaatsen zich wel voor de volgende ronde. Zij verloren slechts 1 set op het hele toernooi! Gefeliciteerd jongens. Op naar de finale! Ondertussen is de vakantie al weer voorbij en vanavond starten we weer met de trainingen. Veel succes allemaal in de 2e helft van seizoen 2018-2019.

Volleybalvereniging Surf Vries