Teamindeling 2022-2023 bekend

De teamindeling voor seizoen 2022-2023 is bekend. Onder het kopje "Teamindeling" kun je deze info terug vinden.

Beachschema Leemdobben Vries

Vanaf dinsdag 7 juni t/m donderdag 7 juli
       
Dinsdag 
Tijd Veld 1 Veld 2 Toezichthouder
16.30-17.30 CMV/Jana   Jana
17.30-18.30 MB1 / Merle MC / Angeline Jana
18.30-19.30 JC / Jana MB2 / Laura Jana
19.30-20.30 JA / Eric D2  Eric
20.30-21.30 H1 / Eric H1 Eric
       
       
Donderdag 
Tijd Veld 1 Veld 2 Toezichthouder
17.30-18.30 MC / Laura   Jana
18.30-19.30 MB1 / Annet MB2 / Jana Jana
19.30-20.30 D1  / Niek D1  Jana
20.30-21.30 Dames recreaten / Merle Heren recreaten / Rob Rob

Surf Meiden B1 kampioen!

De toppers van Surf Meiden B1 maakten zich donderdag 12 mei op voor hun kampioenswedstrijd, uit tegen de Meeuwen in Zuidhorn. Helaas zonder hun steun en toe verlaten Merle en Johanna, door examens en werk konden zij ze helaas niet de ondersteuning geven. (Bij deze ook een groot applaus voor beide dames voor hun ondersteuning!)

Om 18.30 uur werd het startsein gegeven voor deze, eigenlijk niet meer spannende wedstrijd, want onze dames waren al overtuigend kampioen! Maar het zou toch jammer zijn om deze wedstrijd nog weg te geven, dus de wil om te winnen was er bij de dames zeker.

 

Het was een spannende wedstrijd, de dames van de Meeuwen gaven zich niet zomaar gewonnen al doen de set uitslagen anders vermoeden 15-25, 12-25, 16-25,17-25. Daar waar de meiden bij de 2de set nog aan de, aan de kant zittende ouders meedeelden dat ze niet zo hard aan de kant hun levensverhaal moeten vertellen, wilden ze graag bij aanvang van de 4de set wel dat er wat gejuicht en gefloten werd, op de door Ina geregelde fluitjes die helaas niet het gewenste volume behaalden, die werd uiteindelijk gecompenseerd door leuke mondgeluiden (haha). 

Bij het laatste punt, stormden de wissels het veld in en werd er in een kringetje gejuicht en gesprongen een mooi kippenvel moment. ONZE MEIDEN KAMPIOEN. Wat zijn ze gegroeid in het afgelopen jaar, in alles. Een mooi team, geen gedoe, hecht, gezellig en wat kunnen ze volleyballen.

 


Dinsdag ontvingen ze hun welverdiende medaille en een lekker taartje.

 

Gefeliciteerd Surf MB1 namens alle ouders!

 

Surf volleybal dames recreanten zijn Kampioen!

Woensdag 11 mei stond de laatste wedstrijd op het programma voor Surf dames 2 recreanten. Deze vond plaatst in  de Olympushal te Assen. Op de tribune zat een leuk clubje supporters, om de dames toe te juichen naar de overwinning

 

De wedstrijd begon helaas niet zo fijn, want één van onze spelers blesseerde zich en moest het veld helaas verlaten. Gelukkig waren er 7 dames en konden we verder met 6 dames in het veld.  We herpakten ons en de eerste set werd gewonnen met 8-25. Daarna waren we heerlijk op dreef en lieten we ons niet van de wijs brengen. Uit eindelijk werden alle sets met een duidelijke overwinning gewonnen. Het feestje kon gevierd worden,  we zijn KAMPIOEN!

 


De weg naar dit kampioenschap was bijzonder. In september begon de competitie, die in december werd stil gelegd vanwege corona. In februari werden het trainen en de wedstrijden weer opgepakt. Door dit alles moesten er behoorlijk wat wedstrijden ingehaald worden. Een aantal spelers kampten met blessures. De vraag was: Hoe gaan we dit allemaal oplossen? Met een mix van beide recreanten teams gingen we met elkaar ervoor om de wedstrijden  tot een goed eind te brengen.

 Na paar wedstrijden te hebben gespeeld bleek dat Surf 1 recreanten team op degraderen stond, terwijl de andere dames van Surf recreanten 2 op het punt stond kampioen te worden in dezelfde klasse. Samen hebben de dames er met elkaar voor gestreden, recreanten Surf 1 heeft zich enorm terug gevochten is 3de geworden en blijft 3de klasse spelen. Surf 2 heeft door tegen Sudosa Desto  te winnen het kampioenschap binnen gesleept en gaat volgend jaar 2de klasse spelen.

 


We zijn er als recreanten erg trots op dat we dit met elkaar hebben weten te bereiken.  Mocht je na het lezen denken bij zulke enthousiaste, actieve, gezellige dames wil ik mij ook wel aansluiten, we trainen op donderdagavond van 19.30-21.00. Kom gezellig een balletje mee slaan.

 

Gezocht: Dames die willen volleyballen

Olympische ambities? Nee
Willen winnen? Jazeker!

 

Onze groep, van nu 13 dames, houdt van gezelligheid, plezier, lekker actief trainen en leuke, spannende wedstrijden.

 

We komen met 2 teams uit in de 3e klasse van de recreantencompetitie.  We trainen op donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur in de Kamp in Vries. 

 

We zijn op zoek naar nog meer gezelligheid en versterking!
Lijkt het  je het leuk om (weer)  te volleyballen, kom dan meetrainen zodat wij je kunnen overtuigen dat volleyballen bij ons heel leuk is.

 

Langskomen op de training kan altijd maar het is handig om eerst even  een mailtje te sturen naar vvsurfvries@gmail.com omdat we soms een wedstrijd spelen op donderdagavond.

 

Irma Wesselink nieuwe vertrouwenspersoon

Mijn naam is Irma Wesselink en als lid van Surf speel ik al jarenlang bij de dames recreanten. In het dagelijks leven werk ik als psycholoog en geef ik les. Binnen Surf heb ik bijgedragen aan het opstellen van de gedragscode, omdat spelplezier en een veilig sportklimaat voor mij het allerbelangrijkste zijn binnen een sportvereniging. Het is van invloed op de sportieve prestaties wanneer iedereen zich welkom voelt en er met wederzijds respect met elkaar wordt omgegaan. Dit geldt zowel in het veld, in de kleedkamer, als ook langs de zijlijn of op de tribune. 

 

Ik hoop en wens, dat ik niet de enige ben waar je binnen de vereniging bij terecht kunt, maar dat alle leden van Surf met respect met elkaar omgaan, zowel in taalgebruik als in gedrag en wanneer dit niet zo is, dat we opkomen voor degene die hier mee te maken krijgt.  Zo creëren we met elkaar een fijne, gezellige, sportieve en veilige vereniging. 

Als vertrouwenspersoon ben ik laagdrempelig benaderbaar wanneer anderen over je grens gaan of met je omgaan op een manier die je niet prettig vindt of waar je je ongemakkelijk bij voelt. Je mag me dan altijd een bericht sturen of me bellen en ik zal hier in alle vertrouwelijkheid mee omgaan.

 


N6 kampioen!!!

Zaterdag 11 december jl. zijn de meiden van N6 kampioen geworden. Van harte Vera, Anna, Jasmijn, Hanne en Sophie!!!

Foto's Jeugdkamp 2021

Veel mooie foto's van het afgelopen jeugdkamp. Voor alle foto's klik je hier...

Supertraining

De jeugd werd dinsdag getrakteerd op een training van Sam Gortzak en Eric van der Schaaf van Lycurgus. Dit allemaal in het kader van ondersteuning van superclub Lycurgus en Sudosa, die de clubs in de regio de komende jaren gaan helpen bij het enthousiasmeren van jonge volleyballers. De aftrap voor Surf was de clinic van bovengenoemde topspelers. De jeugdige Surfers deden geweldig hun best en waren zichtbaar onder de indruk van de professionele aanpak.


Surf gaat weer terug naar het oorspronkelijke trainingsschema

Met ingang van dinsdag 8 juni kan er weer in teamverband worden getraind.

Dat betekent dat het oorspronkelijke trainingsschema weer in werking treedt.
Wel blijft de mogelijkheid om in de Leemdobben beachvolleybal te spelen bestaan. De trainingen op het Vakoveld komen te vervallen.

De trainingen lopen tot en met donderdag 8 juli.

Het oorspronkelijke trainingsschema vind je onder het tijdelijke schema op de website ( zie trainingstijden)

Sportpret

Brrr. Het was niet echt lenteweer op 6 mei. Gelukkig was het droog met een flauw zonnetje. Laura en Merle hadden er ondanks de winterse temperatuur wel zin in. Zo ook de kinderen die op kwamen dagen, maar ja die geven dan ook niks om de kou. Vol overgave voerden ze de oefeningen van de dames uit. “ Schattig die kleintjes,” aldus een enthousiaste Merle. Met een flyer van Surf naar huis, hopen we nu natuurlijk een paar kinderen terug te zien in de Kamp.

Surfers in het zand

Vaak was er gesproken over beachvolleybal in Vries, maar het was er nog nooit van gekomen. Dat is dit seizoen veranderd mede door de corona. We waren al sinds half maart op het Vakoveld actief met de jeugd en nu is daar het zand van de Leemdobben aan toegevoegd. Hier en daar wel met koude voeten, maar de pret was er niet minder om. Donderdag gaat de jeugd trainen op gras en zo is er voor een mooie afwisseling gezorgd. Nu is het alleen nog wachten op echt beachweer.

Verslag Surfstuif

 

Zaterdag 17 april was het een gezellige, sportieve drukte bij en op  de volleybalvelden op het VAKO voetbalveld. Alle jeugdleden konden meedoen met de Surfstuif waarin onderlinge wedstrijden werden gespeeld. De jeugd had er zin in want de opkomst was goed.  Kan nog ietsiepietsie beter maar dat is voor een volgende keer.

De mini’s trapten de middag af.  Met als jongste mini (en enige uit haar team) Tessa die zich goed staande wist te houden tussen de oudere mini’s. Ze kregen eerst een pittige warming up om daarna actief volleybaloefeningen te doen voordat het echte werk kon beginnen: de wedstijden. Een leuk roulatiesyteem zorgde ervoor dat de spelers/speelsters bij elk wedstrijdje in een andere samenstelling speelden. Tussen de wedstrijdjes konden ze wat energie opdoen met een gezonde snack.  Aan het einde van het toernooitje kregen alle spelers een medaille want meedoen is winnen! Voor de lekkere trek was ook gezorgd: frietjes na afloop.

Na de mini’s werden de volleybalvelden gevuld met de oudere ABC-jeugd.  De mini’s van niveau 6 mochten hier ook aan meedoen en zij hebben gretig gebruik gemaakt van een hele middag volleyballen.

Ook de ABC-jeugd krijgt eerst een warming up. Het fijne, snelle voetenwerk , oh zo belangrijk bij volleybal, wordt al slalommend en springend door en over de pionnen fanatiek uitgevoerd.  Met de dobbelstenenestafette worden snelle sprintjes getrokken. De conditie goed getest, de hoofden goed rood ; de wedstrijden konden beginnen. De teams werden gemaakt en er volgden leuke wedstrijden en een spannende finale! Ook de ABC-jeugd wordt na afloop getrakteerd op heerlijke patat.

 

 

Al met al een zeer geslaagde Surfstuif!

 


Trainingschema Surf mei-juli 2021

Beste Surfleden,

Vanaf 11 mei kunnen we ook trainen op de beachvolleybalvelden bij zwembad De Leemdobben. De teams kunnen dan afwisselend bij het zwembad of op het trainingsveld van VAKO trainen. Onder het kopje "Trainingstijden" kan je zien wanneer en waar je kunt trainen.

 

We trainen door tot de zomervakantie. De laatste training is donderdag 8 juli.


Surfstuif


Steun je club!! UPDATE!! Mooi bedrag voor de jeugd ontvangen!!

Surf luidt volleybaljaar in met surprises

De volleyballers van Surf keken zaterdag verrast op toen ze een arbiter in een heus eredivisietenue de bok zagen beklimmen. Dat was Henk Woudstra uit Buitenpost, die een rijke carrière als topscheidsrechter achter de rug heeft en - hoewel met volleybalpensioen - nog altijd (oefen)wedstrijden van Lycurgus fluit.

De Friese scheids in hart en nieren was op uitnodiging van het bestuur van Surf naar Vries afgereisd om de seizoensouverture in sporthal De Kamp extra luister bij te zetten met het fluiten van Heren 1 tegen Muntendam. In de verste verte geen eredivisie, maar Henk Woudstra maakt daar geen punt van. Fluiten is zijn lust en zijn leven, of het nou op hoog of laag niveau is. Het hoeft geen betoog dat Woudstra dit potje geroutineerd en met vaste hand naar een goed einde leidde. De Vriezer mannen wonnen met 4 -0, wat de stemming nog meer verhoogde.

Er was meer nieuws onder de Vriezer volleybalzon, want de jeugd van Surf was door de firma Ruchti in nieuwe, frisse shirts gestoken. Al met al werd duidelijk dat men er bij Surf weer zin in heeft na de coronastop. 

 


Afscheid Alida

Afgelopen donderdagavond nam Alida afscheid van haar werkzaamheden in de Kamp. Halverwege de trainingen werd ze verrast door uit handen van voorzitter Emile Dres een mooie blauw/witte ruiker te ontvangen.

Alida was zichtbaar ontroerd. Er is haar het afgelopen seizoen ook nogal wat overkomen. Eerst het overlijden van Ubel in oktober 2019. En toen ze net weer een beetje op de klippen kwam, brak de Coronacrisis uit. De gemeente nam het beheer over met eigen personeel.

We wensen Alida het allerbeste voor de toekomst en danken haar voor de vele mooie jaren.


Thuiswedstrijden, scheidsrechters en tellers

Beste volleyballers, scheidsrechters,

 

Voor de eerst komende 4 thuiswedstrijden is het programma op de site te lezen. Graag even goed kijken wanneer je moet fluiten, als je niet kunt graag onderling ruilen!!!

Trainingsschema seizoen 2020 - 2021

Op dinsdag 18 augustus mogen we weer de zaal in! Na wat gepuzzel is het ons ook dit jaar weer (bijna) gelukt om voor alle teams een trainer te vinden. Enige knelpunt is donderdagavond. Niek Bebingh staat zowel bij D1 als D2 als trainer. Helaas kan Niek zich niet in 2-en delen dus er wordt door de tc nog gezocht naar een oplossing voor dit knelpunt. Het nieuwe trainingsschema vinden jullie hier. Nog een hele fijne en mooie laatste vakantieweek gewenst en graag tot dinsdag de 18e augustus.


Foto's mini uitje Breeland

De mini's hebben het seizoen afgesloten met een super leuke dag. Kanoën, steppen en natuurlijk eten bij Breeland. Hieronder de foto's.


Teamindeling seizoen 2020 - 2021 bekend

Ook dit seizoen is de TC er weer in geslaagd om een nieuwe teamindeling te maken. Dat viel nog niet mee deze keer. We spelen volgend seizoen namelijk met 2 dames teams (2 en 3e klasse) in de seniorencompetitie en voor het jongens A team hebben we samenwerking gezocht met Ritola Zuidlaren (met dank aan Eric van Gelderen voor zijn inspanningen hiervoor). Maar het is gelukt! Klik hier voor een overzicht van de teams. 

Binnenkort zal ook het nieuwe trainingsschema op de site verschijnen. Daar wordt nu hard aan gewerkt. 

Clinic van volleybaltoppers

Erik Noordijk, oud speler van Lycurgus en Donitas en Sam Gortzak van Lycurgus geven namens de Nevobo donderdag 18 juni een volleybalclinic aan groep acht van de Vijverstee. De clinic start om 12 uur en vindt plaats op het gymveldje van de Vijverstee, waar nu ook door de teams van Surf wordt getraind. Het initiatief tot deze clinics, die door het hele land worden gegeven, werd genomen door Joop Alberda, de zo succesvolle coach van het Olympische team van 1996. Mocht je in de gelegenheid zijn, kom dan een kijkje nemen bij deze bijzondere clinic. Er is plaats genoeg op het gymveld.

 


Surf is weer Los!

Surf is weer los!. Op het grasveld tegenover de Vijverstee zijn 2 velden opgezet waarop getraind wordt. Uiteraard met inachtneming van de nodige voorwaarden en regelgeving. Zowel de miniteams als de A-B-C jeugd hebben alweer getraind. Eerst nog wat onwennig op het soms gladde gras maar al snel weer met volle overgave. De bedoeling is om ook de senioren snel weer te laten trainen. 


Surf gaat weer Los!

Met ingang van deze week gaat Surf weer los. In de buurt van de Vijverstee worden velden opgebouwd waarop in eerste instantie de mini teams en de ABC teams van Surf weer gaan trainen. De jeugd wordt nog ingelicht over de tijden en locatie en uiteraard de voorwaarden waaronder getraind gaat worden. We zijn in ieder geval erg blij dat we weer aan de slag kunnen. We wensen trainers en spelers veel succes en vooral plezier toe.


Actie Sportshop Ruchti: blijf bewegen voor je club!

Onze sponsor Sportshop Ruchti heeft voor haar partnerclubs een actie bedacht om deze sportclubs te steunen in een tijd waarin niet of nauwelijks bij de club gesport kan worden.

 

Dit unieke sportshirt kan gekocht worden voor  €17,50 waarvan € 5 per shirt naar de club gaat. Een mooi gebaar die wij als club natuurlijk erg waarderen.

 

Wil jij ook zo’n uniek shirt? Ga dan naar de winkel van Sportshop Ruchti of bestel hier jouw unieke “IK BLIJF BEWEGEN VOOR MIJN CLUB” shirt!

 

We hopen natuurlijk dat deze situatie snel voorbij gaat en we dit niet nog een keer hoeven mee te maken. Met dit shirt heb je in ieder geval een uniek aandenken aan het jaar 2020 én steun je jouw sportclub.


Volleybal oefeningen voor thuis

Helaas kunnen we voorlopig niet de zaal in om te volleyballen. Maar dat betekent niet dat je stil hoeft te zitten!
VolleybalXL heeft namelijk diverse freestyle oefeningen die je thuis kunt doen, zo kun je toch volleyballen. Klik op de onderstaande link om verschillende oefeningen te zien die je thuis kunt doen. Klik hier voor de oefeningen.


Uitwerking Promotie / Degradatie regeling seizoen 2020 - 2021

De nevobo heeft de uitwerking van de promotie / degradatie regeling seizoen 2020 - 2021 bekend gemaakt. Klik hier voor het complete nieuwsbericht van de bond. 


Volleybalseizoen ten einde......

Op woensdag 18 maart maakte de volleybalbond al bekend alle competities van Topdivisie en lager te beëindigen. Na uitvoerig contact met de Eredivisieverenigingen is nu ook besloten de allerhoogste divisie te stoppen. Ook de finale van het Volleybaldirect Open (NOJK) en de halve finales en finales van de regiobekers worden niet meer gespeeld.

Kijk voor meer informatie op onderstaande link:

https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/03/22/nevobo-stopt-alle-competities-ook-eredivisie

 

Ook het kwalificatietoernooi voor ABC jeugd op 16 mei gaat niet door. Voor komend seizoen gaan we de indeling maken op basis van ranking. We gebruiken hiervoor de teamsamenstelling, die we ontvangen van de verenigingen. Nadere informatie hierover volgt snel.

Tot en met 31 maart geen volleybalwedstrijden en trainingen

Beste SURF-leden,

Gisteren 12 maart 2020 is er een persbijeenkomst geweest van onze regering inzake het tegengaan van de verdere verspreiding van het Coronavirus in Nederland.

 

Naar aanleiding van deze bijeenkomst is met betrekking tot sportactiviteiten door de NEVOBO medegedeeld dat alle wedstrijden in heel Nederland t/m 31 maart 2020 worden afgelast. Deze maatregel gaat per direct in en geldt voor alle senioren, recreanten, zitvolleybal, beker, Jeugd A t/m C en CMV wedstrijden.

 

Het kabinet heeft voor heel Nederland ook opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep wordt door het NOC*NSF ondersteund door de Nederlandse sport op te roepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, vergaderingen en vieringen ook af te lasten.

 

Uiteraard volgt het bestuur het beleid hierin en dit betekent dat met ingang van donderdagavond 12 maart  2020 alle volleybalactiviteiten zijn gestaakt. We houden jullie uiteraard op de hoogte over het verdere verloop van deze uiterst vervelende zaak en hoe te handelen vanaf 1 april 2020.

 

Namens het Bestuur,

 

Emile W. Dres, voorzitter

Teun Aalbrecht ontvangt zilveren official speld

Teun Aalbrecht is door de Nevobo in het zonnetje gezet. Hij kreeg de zilveren officialspeld met oorkonde voor aanvang van de recreantentraining uitgereikt door voorzitter Emile Dres.Teun verdiende de onderscheiding door 35 jaar trouwe dienst als scheidsrechter. Teun, van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie.

Aanschaf wedstrijdkleding Surf

Voor de aanschaf van wedstrijdshirts (en overige artikelen) werken wij sinds kort samen met Ruchti Sportshop Zuidlaren. Voor het aanschaffen van een shirt kunnen leden zich melden bij Sportshop Ruchti aan de Stationsweg 16 in Zuidlaren. Daar is gelegenheid om shirts te passen en te bestellen, Ruchti zorgt voor de bedrukking en levering. Ruchti  is leverancier van de kleding. In het kader van de uniformiteit van de kleding en van de bedrukking, zijn alle Surf leden verplicht om daar het shirt aan te schaffen.

Online bestellen

Je kan naast de shirts ook andere artikelen, zoals een tas, trainingspak, broekjes etc, bestellen in de online webshop van Ruchti. Klik hier of op het logo van de webshop om de artikelen te bestellen. 


2019 afgesloten met vuurwerkvolleybal

De traditionele Surf oudejaartoernooien van de mini's en de senioren/jeugd zijn zoals gebruikelijk weer oergezellig verlopen.

De vaders en moeders van de mini's waren in groten getale op dit festijn op dinsdag 17 december afgekomen. Ze kregen een fixe warming-up van trainster Jana. Met grote bezieling wierp zij zich in de strijd om de wedstrijden, die stonden te wachten, in goede banen te leiden. En ze slaagde met vlag en wimpel. Als beloning voor het meedoen lag er een grote zak spekjes op de tribune te wachten. Menig toeschouwer deed stiekem een greep in deze zak. Het trainingsuur vloog om. Het is elk jaar weer een genot om te zien hoe de jongste volleyballers met de ouders er een dierbaar uurtje van maken.

Dat brengt ons meteen naar het kerstballentoernooi een paar dagen later op 19 december. 30 Surfers traden tegen elkaar in het strijdperk. Een beetje een tegenvaller deze opkomst, maar daar laat Eric niets van merken. Binnen enkele minuten weet hij iedereen een plekje te bezorgen in een gemêleerd team. Dit onderlinge toernooi is uitgebreid met een pubquiz in de kantine. Dus vervelen hoeft niemand zich. De vragen waren weer pittig vooral voor de jeugd. Maar daar hebben we wat op gevonden; de volgende editie, de Surf-uit wordt verzorgd door .... de jeugd zelf! Hulde! En zo nam iedereen tevreden afscheid van elkaar om in 2020 weer vrolijk en sportief de draad weer op te pakken.

 

Lineke Heuvelman

met dank aan Jacoline Fekkes voor de foto's

Teun Aalbrecht Lid van Verdienste

Tijdens de afgelopen ALV heeft het bestuur van Surf Teun Aalbrecht benoemd als Lid van Verdienste. Dit omdat Teun zich jarenlang op meerdere gebieden heeft ingezet voor onze volleybalvereniging. Teun heeft aangegeven te stoppen met zijn werkzaamheden voor Surf. Het bestuur bedankt Teun voor zijn tomeloze inzet en is van mening dat deze benoeming zeer op zijn plaats is.

Zijn rol als penningmeester in het bestuur wordt overgenomen door Gerbrand Stam. Gerbrand welkom!

De kerstmarkt van woensdag 11 december

Het eerste wapenfeit van onze kersverse voorzitter is niet zonder slag of stoot verlopen. Met volle overgave was Emile samen met By Fabrizio, Brandweer Vries en de Brandwondenstichting aan dit karwei, waar hij zich spontaan voor had aangemeld, begonnen. Natuurlijk met aan zijn rechterzijde Inge. Hadden ze goed en wel de kraam ingericht, torpedeerde een onverlaat met een busje de gehele kraam. Toen zonk Emile de moed in de schoenen. De man die nooit kwaad wordt, verzuchtte: 'Waar ben ik aan begonnen hier in Vries.' Gelukkig kikkerde het paar weer op na een stamppotje in huize Heuvelman. De kerstmarkt is mede dankzij de pizzapunten, wat heet, van Fabrizio een succes geworden. Deze samenwerking is zeker voor herhaling vatbaar.

We danken de vele medewerkers voor hun inzet. En mochten er goeie ideeën voor het volgend jaar opborrelen, dan noteren we ze graag.

Dickens Kerstmarkt Surf 2019

Ook dit jaar staat Surf weer op de Dickens kerstmarkt. We delen de kraam met de Vrijwillige Brandweer Vries, de Brandwondenstichting en restaurant  Bij Fabrizio. Hierbij het rooster van de bemensing van onze kraam op de Dickens Kerstmarkt 2019 te Vries:

 

Opbouw kraam vanaf 10.00 uur: Lineke / Emile / Brandwondenstichting / Brandweer. Kraam moet gereed zijn voor: 13.30 uur; Officiële start is om 14.00 uur.

 

14.00 -  16.00 uur: Emile / Lineke / Inge

16.30 - 18.00 uur: Marionne / Pieter / Marjan

18.00 - 19.30 uur: Irma / Rob / Janny

19.30-20.30 uur: Rianne / Emile; Officiële einde is om 20.30 uur 

 

Afruimen kraam 20.30 – 21.00: Emile/Rianne / Brandwondenstichting / Brandweer. Onze kraam van 6 meter delen wij met de Vrijwillige Brandweer Vries, Brandwondenstichting en restaurant Bij Fabrizio. Onze kraam staat voor Bij Fabrizio waar we, voor de verkoop, koffie en thee zetten met onze eigen spullen. Ook kunnen we als kraambezetting gebruikmaken van het toilet van het restaurant. Fabrizio levert pizzapunten die wij als Surf verkopen, daarnaast verkopen wij ook onze eigen tompoezen met het logo van Surf hierop. Voor de Brandwondenstichting staat Feikje Veen in de kraam en voor de Brandweer Bert Rozema met nog een collega, uiteraard ondersteunen we elkaar in onze gemeenschappelijke kraam. Over de verkoopprijzen informeren we jullie op de dag zelf. Kleed je warm aan het kan koud worden brr.

 

Geen ALV op 6 november maar op 27 november

De geplande ALV op 6 november gaat niet door. Het bestuur heeft de ALV verplaatst naar 27 november 2019. Alle leden krijgen hierover nog de benodigde informatie toegestuurd. De ALV op 27 november start om 20.00 uur en zal plaatsvinden in de Kamp.

Mededeling inzake 1e termijn contributie 2019-2020

Beste Surf leden,

Vandaag is er een bericht verstuurd inzake de contributie inning. Hierin staat per abuis vermeld dat het bedrag op 28 maart zal worden geïncasseerd. Dit moet echter 17 oktober 2019 zijn. Excuses voor de onduidelijkheid.

RABO bank club support - Steun Surf, stemmen kan vanaf vrijdag!

Vanaf vrijdag 27 september is het voor leden van de Rabobank weer mogelijk om te stemmen op SURF en onze club en specifiek onze jeugd te laten delen in het coöperatieve dividend van de Rabobank.

 

De  coöperatieve Rabobank heeft geen aandeelhouders maar leden. Jaarlijks keert de Rabobank een deel van zijn winst uit aan clubs, stichtingen en verenigingen die mensen samenbrengen. Ben je lid van de Rabobank dan heb je stemrecht en krijg je deze week het stembiljet in e-mail of brievenbus.

 

SURF heeft dit jaar wederom een aanvraag gedaan om te mogen delen in de coöperatieve winst van de Rabobank. Wij willen het spelen van volleybal bij SURF aantrekkelijk maken voor oud en jong. Om dit te kunnen verwezenlijken gaan we de komende seizoenen een aantal (jeugd)leden opleiden als (mini)volleybaltrainer. Hiervoor kunnen we nog best wat geld gebruiken. We hopen daarom op een mooie bijdrage van de Rabobank en ben je lid van de Rabobank en draag je onze vereniging een warm hart toe, stem dan op SURF bij de Rabo ClupSupport.

 

Van 27 september tot en met 11 oktober kun je stemmen. Stem, en stem op SURF!


Thuisspeelschema eerst helft competitie bekend

Beste Surf leden,

 

Onder het kopje "Thuiswedstrijden" is het schema voor de eerste helft van het nieuwe seizoen geplaatst. Graag aandacht hiervoor zodat je weet wanneer je moet fluiten of tellen.

Surf is weer Los!

Terwijl de mussen bijna dood van het dak vallen, gaat het volleybal weer van start. Heet of koud, het kan de Surfers niet deren. Op dinsdag 27 augustus zijn ze in groten getale op de eerste training afgekomen. De mini's beten het spits af onder leiding van trainster Jana van  Gelder. Dol enthousiast stroomden de jongsten onder de volleyballers de Kamp binnen. Daar werden ze tot hun verrassing ook nog eens getrakteerd op vers fruit, een geste van het bestuur.

We wensen iedereen een spetterend volleybaljaar.


Rabobank jeugdactie: 2.000 jongeren gratis naar EK Volleybal!

Het olympisch kwalificatietoernooi is nog maar net achter de rug en het volgende evenement staat alweer voor de deur. Van 13 t/m 23 september spelen de Lange Mannen het EK Volleybal in Rotterdam, Apeldoorn & Amsterdam. Speciaal voor de jonge volleybalfans is er nu een bijzondere actie. Klik hier voor mee info.


5 september Sponsorloop Jeugdteams

Donderdag 5 september, is de traditionele sponsorloop van en voor de Surf-jeugd. De opbrengst is bestemd voor de Surf-jeugd.

De sponsorloop vindt plaats op het VAKO-sportpark. De VAKO-jeugd en de Surf-jeugd lopen tegelijkertijd. Om 18.45 klinkt het startschot. De A en B-jeugd. rennen een half uur lang rondjes van 400m. De mini’s en de C-jeugd rennen 15 minuten lang rondjes van 200m en starten om 19.00 uur. Volgende week dinsdag op de eerste training worden de sponsorloopformulieren uitgedeeld. Het formulier staat ook op de site. Je kan het formulier hieronder downloaden en alvast sponsoren gaan zoeken. Surf wenst alle hardlopers veel succes met het vinden van sponsors en veel plezier met de sponsorloop. De trainingen tot 19.30 gaan deze avond niet door. Daarna kan er gewoon getraind worden. Uiteraard is iedereen welkom om onze jeugd aan te moedigen!

 

Je kan het formulier hier downloaden:

 

Download
Sponsorloop Surf 2019 deelnemers formuli
Adobe Acrobat document 116.5 KB

Teamindeling en trainingstijden seizoen 2019 - 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terwijl we ons allemaal opmaken voor een welverdiende zomervakantie is achter de schermen nog hard gewerkt aan de teamindeling, het aantrekken van trainers en het maken van een rooster voor de trainingstijden. We zijn daar nu (bijna) klaar mee. We proberen het jongensteam nog aan te vullen met een aantal nieuwe leden en we zoeken nog een trainer voor de A meiden. Klik hier voor de teamindeling en hier voor de trainingstijden seizoen 2019 - 2020. Geniet van de vakantie straks en graag zien we iedereen weer op de eerste training op dinsdag 27 augustus 2019.


Volleybalvereniging SURF zoekt jongens tussen 12 en 17 jaar!

Ons gezellige SURF jongens B1 team zoekt nog een paar nieuwe leden. Ben je op zoek naar een sport of vind je je eigen sport eigenlijk niet meer zo leuk? Kom dan eens mee volleyballen. Ook als je nog nooit hebt gevolleybald ben je van harte welkom. De jongens trainen 2x per week, op dinsdag en donderdag. SURF heeft meerdere jeugdteams en 2 seniorenteams. Het is een gemoedelijke, gezellige vereniging met leuke activiteiten. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Irma Kremer via jurjen_irma@planet.nl of 0592-544340.


SURF UIT op 6 juni

De laatste training is op dinsdag 4 juni. De mini's sluiten dan af met een leuk uitje. De rest van de verenging sluit het seizoen af op donderdag 6 juni met de traditionele Surf uit. Een gezellig mix toernooi voor alle jeugdleden, senioren en recreanten. We hopen op een grote opkomst. Temeer omdat we ook dit jaar weer een verrassingsactiviteit organiseren die je niet mag missen. Opgeven voor de Surf uit hoeft niet. Inloop is vanaf 19.30 uur en het mix toernooi start om 20.00 uur. Graag tot donderdag 6 juni allemaal! 

Geen Midzomer Surf feest

Helaas zal het Midzomer Surf feest niet doorgaan vanwege te weinig geïnteresseerden. Wel zal het seizoen nog op een feestelijke manier worden afgesloten. Jullie worden hier nog over geïnformeerd.  

Supermini's bij Dames 1 en Heren 1

Bij de afgelopen thuiswedstrijden van zowel Dames 1 als Heren 1 hebben we naast volle tribunes ook bezoek gehad van onze super mini's. Zo zijn de afgelopen weken Naomi, Sanne, Julia, Mare, Lotte, Lilly, Jasmijn, Senna, Noor, Hanne, Sophie en Lulu aanwezig geweest bij onze wedstrijden. We hopen dat jullie het leuk vonden en wellicht is er komend jaar weer een kans om aanwezig te zijn.

MidZomer Surf

Je mist het meest als je niet op het MidzomerSurf bent geweest.

Daarom niet twijfelen of tobben

Maar meld je aan

 

En wees verzekerd van een plekje in en rond de Leemdobben.

Surf gaat een feestje bouwen op zaterdag 6 juli in de Leemdobben van 18.00 u – 23.00 u

Een feestje voor alle leden met aanhang, ouders en vrienden.

Het wordt een feest,

Voor de zwemmers.

Voor de spartelaars.

Voor de beachvolleyballers

Voor de muziekliefhebbers

Voor de chillers

Voor de eters en drinkers

Voor de voetballers

Voor de kasteelbestormers

Voor de springkussenliefhebbers

Voor iedereen die alleen maar aanwezig wil zijn.

Kortom voor iedereen.

 

Nadere informatie omtrent de opgave en kosten volgt spoedig.

 

Janny Klingenberg

 

Lineke Heuvelman


Volleybalvereniging Surf Vries