Lid worden?

Als je lid wilt worden van onze mooie vereniging, vul dan onderstaand, te downloaden, document in en stuur dit op naar de ledenadministratie.

 

Je mag/kunt bij onze vereniging 3 keer gratis mee trainen. Neem hiervoor even contact op met een van de bestuursleden, of kom gewoon eens langs op een trainingsavond. Voor contactinformatie en/of trainingstijden zie elders op deze site. 

 

Vergeet niet om ook het "Doorlopende machtigingsformulier" in te vullen. Het ingevulde aanmeldingsformulier kan naar de ledenadministrateur gestuurd worden.

 

Beëindigen lidmaatschap

Opzegging van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk of via e-mail aan het eind van het verenigingsjaar (uiterlijk 30 juni) aan het adres van de ledenadministratie.

 

Adresgegevens ledenadministratie:
Jetty de Vries
Bannerschulte 43
9481 HV Vries

email: vvsurfvries@gmail.com

Download
Aanmeldingsformulier nieuwe leden Surf 2
Adobe Acrobat document 268.3 KB

Declaraties

Als je kosten maakt voor de vereniging kun je deze declareren. Het declareren kan uitsluitend gedaan worden met de declaratieformulieren die je hieronder kunt downloaden. 

  

Vul op het formulier je naam, woonplaats en banknummer in, daarnaast het bedrag dat je wilt declareren en onderteken het formulier. 

Voeg als bijlagen de eventuele bonnen of nota's toe.

Je kunt het formulier + de bijlagen inleveren/opsturen bij de penningmeester van de vereniging:

Jetty de Vries

email: vvsurfvries@gmail.com

 

N.B. Trainers dienen hun declaraties in bij de voorzitter TC, die deze na akkoord doorstuurt aan de penningmeester.

Download
declaratieformulier_trainers.xlsx
Microsoft Excel werkblad 59.5 KB
Download
algemeen declaratieformulier.xlsx
Microsoft Excel werkblad 58.3 KB


Huishoudelijk reglement

Je kan hier het huishoudelijk reglement van Surf downloaden. Dit reglement bevat onder meer nadere regels omtrent lidmaatschap, introductie, contributiegelden, bestuurswerkzaamheden, vergaderingen, stemrecht en beheersdaden. 

Download
huishoudelijk reglement surf 2017 aangev
Adobe Acrobat document 130.5 KB

Zaalgegevens

 

De volleybalteams van Surf spelen de thuiswedstrijden in sporthal de Kamp in Vries:

Sporthal de Kamp 

Adres: Oosterkampen 1, 9481 AK  VRIES 

Telefoon: 0592-541837

 

Routebeschrijving

 

Vanuit de richting Groningen

Neem de afslag Vries/Tynaarlo. Onderaan de afrit neem je de 1e afslag op de rotonde richting Vries. Neem bij de volgende rotonde de 2e afslag. Nadat je over de 'Vriezerbrug' heen bent gereden, kom je bij de volgende rotonde. Neem hier de 3e afslag, je rijdt nu Vries in. Blijf deze weg volgen totdat je weer bij een rotonde komt. Neem hier de 3e afslag en houdt links aan. Blijf deze weg volgen en je komt vanzelf op de parkeerplaats uit van de sporthal.

 

Vanuit de richting Hoogeveen

Neem de afslag Assen-Noord. Onderaan de afrit sla je bij de verkeerslichten rechtsaf. Bij de volgende verkeerslichten sla je weer rechtsaf richting Zeijen/Vries. Blijf deze weg volgen totdat je Vries inrijdt. Volg de weg verder totdat je bij een rotonde uitkomt. Neem hier de 1e afslag en houdt links aan. Blijf deze weg volgen en je komt vanzelf op de parkeerplaats uit van de sporthal.

 

Volleybalvereniging Surf Vries